Idag slutar hon hos oss


Vår fina Lisa Blomqvist. Det är så sorgligt, men samtidigt kul att ha fått förmånen att jobba med denna pärla i tre fina år! Hennes jobbmoral, effektivitet och überprofessionella förhållningssätt till kunderna är verkligen ett exempel att följa för att retorikkonsulter där ute. Ikväll har vi avtackning med middag och presenter åt’na. Här kan vi snacka topprekrytering och stort grattis till Westanders som har knyckt henne från oss. Jag önskar Lisa lycka till och så håller vi kontakten!

/Elaine, ska börja knycka stjärnor hon med.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Idag slutar hon hos oss”


  1. Jenny skriver:

    Jag var på föreläsning hon hade i Östersund i våras och den var kanonbra, förstår att ni inte vill förlora henne!

  2. VeronicaK skriver:

    Vilka fina ord!!

Lämna en kommentar