Dagens kompisbula


(null)

Berivan och jag ses inte så ofta, men vi rapporterar våra graviditeter rätt flitigt. Vet inte om jag har berättat att hon är beräknad två dagar efter mig. Så kul! Då har jag någon att hänga med två veckor innan förlossning i väntan på att Maggan tittar ut. Jag längtar så mycket att jag nästan blir tokig. Vi har gått in i sjunde månaden nu. Jag tycker man ser att vi är i samma månad. Jag är något större vilket inte är konstigt eftersom det är andra knodden.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Dagens kompisbula”


 1. DeMarkey skriver:

  alltså det måste ju vara himla skoj att ha en vän man är sååå nära gravid med.. alltså samtidigt och nära bf. Att få vara hemma med vänner på mamma ledighet, så skoj, barnen får leka och kanske också bli vänner. En härlig dröm måste jag säga. 🙂

 2. Sofia skriver:

  Måste bara fråga om ni vet att det är tjej? Förstår att Maggan är ett arbetsnamn men sen skrev du någon gång att hon får följa med på jobb sen. Betyder det att ni vet eller gissar du bara?

 3. Hope skriver:

  Vad fina ni är 🙂

 4. Gutterflower skriver:

  Ååh himla fina magar på er båda! 🙂

 5. Johanna skriver:

  Man är aldrig så snygg som gravid! Shiiiit vad jag längtar tills det är min tur..

 6. Så fina ni är! Jag vill också ha barn nu, men ska nog vänta ett tag. Tror att jag vill att vi gifter oss först också, och det är ju ett annat projekt…

Lämna en kommentar