Matheo gillar våra nya soffor


Han var lite orolig över hur klättervänliga de nya skulle vara, men han ger dem klart godkänt. Vardagasrummet börjar äntligen ta form och jag är så glad att Gustav och Matheo stöttar min boningspanik. Eller panik är väl att ta i, men ambition och målinriktning är min melodi. Här jobbar vi för förvaring till Matheos rum.

Gustav och Matheo är inte de enda som stöttar utan Meryem är min hjälte i detta också. Här byggandes på en liten stol till Matheo.

Nu ska det ordnas förvaring åt Matheos leksaker för jag tycker de gör sig bäst där och på Matheos rum!

 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Matheo gillar våra nya soffor”


  1. DeMarkey skriver:

    Åh vad härligt med en massa nytt. Jag älskar att shoppa och göra om nytt i hemmet, möblera om också men mannen tröttnar så mycket på alla mina möbleringar, alltså för att jag gör det för ofta. 🙂

  2. Soffan skriver:

    Vi köpte en soffa i slutet på december och i fredags så var den äntligen här! Den är nu ihopsatt och gud vad jag älskar den! Stor och rymlig med två schäslonger och suuuperbekväm. Var en soffpotatis innan och nu kommer det knappast bli bättre haha :D!

Lämna en kommentar