Av alla klipp av mig på youtube…


så är det detta som folk tittar mest på. Könstigt! 🙂

[youtubeplay id=”hfsH585pAlA” size=”medium”]

 

Nej nu såg jag att denna slår alla mina rekord tror jag, 45.000 tittningar. Sköj!

[youtubeplay id=”kmPpn74Ovmw” size=”medium”]

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Av alla klipp av mig på youtube…”


 1. Karin skriver:

  Underbart klipp från föreläsningen!

 2. Nelly skriver:

  Herregud, så imponerande klipp! Skal föreslå en föreläsning med dig för min chef (trots att jag bor och jobbar i Oslo), men vill vänta lite tills jag blivit lite varmare i tröjan, började nya jobbet i december. Du e fantastisk!!!!

 3. linnea skriver:

  haha jaaa men det där sista klippet är en klassiker i vår familj. jag vet inte hur många gånger jag och min mamma har sett det och garvat läppen av oss 😉

 4. Tina skriver:

  Jisses vilken imponerande föreläsning! Det är min största skräck att tala inför en publik. Du är modig! Måste köpa dina böcker. Har en hel del att lära av dig.

 5. Isabel skriver:

  Jätterolig ju! Och jag Måste SSLUTA nervösfnissa:-)

 6. malin skriver:

  Haha det undre klippet har jag sett förut. Helt underbar!

 7. Elin skriver:

  Har precis köpt flera av dina böcker. Har fått insikt i att flera personer på mitt jobb (som jag lyckligtvis är tjänstledig från) använder sjukt mycket härskartekniker. Jag pluggar på så att jag ska kunna bemöta dem och andra som jag stöter på från och till. Jätteintressant! Tack för att jag fått upp ögonen gör detta pga av dig.

 8. Emma skriver:

  Jag älskar också dina klipp! Både på youtube och när du varit med i morgonsoffan osv. det är lättare att ta till sig och förstå när man hör och ser dig jämfört med att läsa. Kanske kunde du lägga upp lite retoriktips/klipp från föreläsningar så vi bloggvänner kunde få ta del av några nyttiga råd då & då? 🙂

 9. Anna skriver:

  Ikke rart i det hele tatt… Du er jo råflink!

 10. Natalie Hovdell skriver:

  Wow!! Jag såg på klippet där du föreläser! Jag kan bara tänka mig hur kul man skulle ha det på dina kurser och vad mycket man skulle lära sig! Aldrig mer nervösa skratt eller höga toner på slutet.
  Och jag älskar hur du ser ut när du kör mörk ton på slutet MEN med nervöst skratt! Love the look!

Lämna en kommentar