Baywatch – släng dig i väggen


För här kommer hon, den vackra svanen i den svarta baddräkten.

IMG_6628.JPG
Jag bara älskar hur baddräkten ger ett naturligt ”lyft” till mina frodiga bröst. Hur det två behagen får sammanföras med den växande magen och bli en oskiljaktig enhet. Jag har aldrig känt mig så attraktiv i hela mitt liv och det på Matheos simskola.

Jag behöver inte tillägga oattraktiv egentligen var ordet och att Gustav skrattade kärleksfullt åt mig. När jag stod där sa han: Och i den vänstra ringhörnan har vi Elaineeee Eksvärd.”

/Elaine, tycker att hon är het innerst inne. Det låg bara lite längre in denna dag.

Bloggvännerna har ordet

25 svar till “Baywatch – släng dig i väggen”


 1. Helena skriver:

  Men, stor byst och badkläder utan stöd går inte ihop! Själv använder jag alltid bikini just av den anledningen. Är man ung och annars använder bra bh:ar kan man komma undan med trekantsbikinis utan stöd, bara dra åt runt ryggen och nacken haha men annars är det något med byglar ju!

  Att gå så där i baddräkt skulle jag aldrig göra… Skulle nog tom hålla en arm under bysten om jag var tvungen ;).

 2. Hanna skriver:

  Precis så känner jag mig också i baddräkt!

 3. DeMarkey skriver:

  ha ha ha jag måste få skratta lite kärleksfullt jag med. Fina fina, du är gravid och så fort du är du, är du glödhet igen. Just nu är du vacker och det duger bra det med, sen blir du het igen. 😀 Som du säger, ”het innerst inne”. 😉

  Superfina mamman E på simskola, du är bäst.

 4. Marit skriver:

  nu är jag en av de tråkiga negativa människorna känner jag.. Men det är så mycket utseende här inne nuförtiden.. Så många inlägg om hur du tycker att du ser ut där du i själva verket är hur vacker som helst.. Jag får en klump i magen, för hur borde inte jag känna mig då? TROTS att jag vet att inget av detta handlar om mig..

  Jag vet

  • Matilda skriver:

   Håller med! Det känns verkligen som att det är för att fiska komplimanger. Trist!

  • em skriver:

   Mår ni så dåligt av att läsa om när någon annan skriver om sin kropp är det väl bara att sluta läsa? Och det är väl inte så konstigt att en tänker mycket på sin kropp när det genomgår en stor förändring?

  • Lina skriver:

   Känner också att det handlar väldigt mycket om kropp o utseende numer.Självklart går man ju igenom en enorm förändring som gravid men det är väl precis som det skall vara.
   Snälla,låt inte detta också bli en blogg med fokus på kropp o utseende.
   Du är vacker Elaine både med och utan din gravidkropp och det tror jag du redan vet.

  • lillajag skriver:

   Man får ett ganska udda förhållande till sig själv när man tränar mycket. Man är van vid att se på kroppen utifrån vad som är bra och vad som behöver göras och att diskutera kroppen, som ett verktyg, tillsammans med andra.
   Tänk på att ni nu gör en bedömning utifrån er själva. Troligtvis är ni inte styrketräningsnördar och därför inte brukar se/diskutera/analysera kroppen så som Elaine (och jag). För er blir det då på ett helt annat sätt, som att det är negativt och nedstämt, men jag vågar lova (utifrån mig själv) att det inte är så.

   Det är precis så som Elaine skriver (tror jag). Inuti känner hon sig het, snygg – som en puma. Men hennes objektiva syn på kroppen som ett styrketräningsverktyg har lite roligt åt att den numera inte håller måttet. Vilket är helt okej, eftersom det nu är ett bebistillverkarverktyg 🙂

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Tråkigt att ni ser det så. Jag tycker jag är vrålsnygg, men just idag kunde jag skratta åt hur jag såg ut i baddräkten och ville dela med mig det. Visst att man ska älska sig själv, det gör jag, men jag tror det är bra att kunna skratta åt sig själv också. Jag fiskar inte komplimanger däremot skratt. Kram

  • Marit skriver:

   hmm.. Halva mitt inlägg försvann?

   Jag skrev också;

   Jag vet att det inte är det som är din tanke och jag vet ju att man grubblar mycket över sitt utseende när man är gravid – när du väntade Matheo hade jag loppan i magen och tänkte inte alls på det.. Men nu är jag av olika anledningar inne i en fas där jag inte alls mår bra med hur jag ser ut och då reagerar jag, såklart, annorlunda.

   Dock får du oftast skratt från min sida – det vet du 🙂

 5. Cissi skriver:

  Du är så söt!
  Äääääälskar att du lägger ut en bild på denna ärliga och jävliga känsla.

 6. lillajag skriver:

  Hahaha! Men underbara du, vad du är härlig 😀 I know the feeling men så skönt det är att man har sig själv som bästa vän 🙂 Humor, kärlek och självdistans, då har man aldrig tråkigt! Simma lugnt 🙂

 7. E skriver:

  Åh! Simskolan har de bra simringarna där risken är liten att man glider ur.

 8. Ebba skriver:

  Hahaha! Love it! Du är så jäkla skön! Hahaha

 9. Hope skriver:

  Du e’ rolig du:)

 10. Paula skriver:

  Tja en vanlig kvinnokropp inget nytt 😉

 11. Sjuksyster skriver:

  Jag tycker att det är sjukt härligt att du bjuder på dig själv. Och jag upplever ingen utseendehets. Själv är jag gravid i v 30 och jag vågar knappt gå på badhus. Inte för formen men för att mitt högra ben ser ut som en världskarta av åderbråck. Alltså, det ser verkligen hemskt ut. Så hemskt att kompisar som sett det ryggar tillbaka med orden ”VAD har hänt? Försvinner det där någonsin??” Föga uppmuntrande. Föga motiverande till att nånsin visa benen igen. Blä.
  Samtidigt vill jag inte känna så, men det gör jag ändå.

 12. Tindra skriver:

  Men kära någon, hon är GRAVID! Klart det hänger ihop det här med kropp och utseende då man förändras en hel del. Läs inte om det irriterar, simple as that så slipper ni klumparna i magen vafan.

 13. Julia t skriver:

  Haha du är verkligen SÅÅÅ härlig!! 🙂

 14. Jennypenny skriver:

  Haha! Love it! 🙂

 15. Marie skriver:

  Haha! Du är ju bara så underbar! 🙂 Känner igen mig så enormt, är själv gravid i v.35. Tack för en fantastisk blogg och för att du bjuder på dig själv!

 16. Malin skriver:

  I lööööve you 🙂

 17. A skriver:

  Baddräkt och graviditet är ju en höjdare! Jag gick på vattengympa under min graviditet, och sista gångerna satt den ungefär som en mankini. Kände mig inte alls särskilt het, men hade rätt kul åt min egen spegelbild…

 18. Emelie skriver:

  Tips: Boob har en snygg gravidbaddräkt, som dessutom funkar när man ammar.

 19. Maria skriver:

  Egentligen tycker jag inte det är nått fel alls på din baddräkt MEN om du vill ha en du känner dig lite ”finare” i så kan jag varmt rekommendera Boobs baddräkt/amningsbaddräkt. Kände mig snygg både som preggo och nu som ammande för den är så jädra smickrande. Ska tilläggas att jag hatar badhus och badkläder egentligen…

Lämna en kommentar