Nyårsångest eller lycka?


God kväll mina kära bloggvänner. Vad har ni för er detta nyår? Jag kommer ihåg hur ångestladdat det var för mig förut när jag alltid lyckades vara singel just på nyårsafton. Jag ville verkligen ha någon att kyssa på tolvslaget. En löjlig romantiker kanske? Men jag brukade alltid hitta någon att i alla fall pussa och då var det oftast vänner. Här pussas jag, Berivan och Faje nyåret 2006. Galet att det är snart åtta år sedan.

För mig har det vart nyårsångest eller lycka. Detta år är det ren och skär lycka. Det är så mycket som jag ska ta tag i var det gäller självutveckling och jag vet att jag kommer må bättre än någonsin om bara några månader. Det var längesen jag mådde så bra som jag gör just nu. Dessa tre veckor i Spanien var så välbehövliga och sen får jag fem dagar i Marocko med min älskade vän.

Vad gör ni ikväll? Har ni nyårslycka eller nyårsångest?

Tyvärr finns det inga omröstningar tillgängliga för tillfället.

 

Oavsett så önskar jag och min lilla familj er ett riktigt gott nytt år. Om du har nyårsångest så är en sak riktigt positivt – imorgon är det ett nytt och och detta nyår kan lämnas bakom dig. Sen har du makten att göra något nytt av nästa. Så gör vi! Vi ses nästa år!

 

/Elaine, klurar på vilken nyårsblåsa hon ska klämma in sig i.

 

 

 

 

 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Nyårsångest eller lycka?”


 1. Katta skriver:

  Först nyårsångest, pga alla vi (jag o maken) känner här (vi är hyfsat nyinflyttade i Dublin från södra Irland där vi bott många många år) ska fira på klubb. Jag avskyr klubb. Alltså sätter inte min fot på nattklubb är fanken 30 plus. Men nu, nyårsafton strax efter kl 20 är all ångest borta. Min chef skickade hem oss alla redan runt 12, jag o maken drog till en fin restaurang och åt skaldjur och drack champagne redan på eftermiddagen. Nu hemma, lite småluriga, i pyjamas, med mer champagne och jag kunde verkligen inte ha det bättre. Vi har många underbara vänner vi skulle vilja fira med, men efter ha bott runt om hela världen senaste 11 åren kan man inte alltid få spendera tid med sina bästa vänner. Och är så nöjd med att vi inte föll för trycket att ”göra nåt kul” o stå på en nattklubb med folk vi bara halvgillar för sakens skull, när man kan ligga hemma med dator, tv-serier, champagne, och lite vaseline heheheh närå men fan nu: stor glädje.

 2. Hope skriver:

  Gott Nytt År Elaine!
  Du finns i mina tankar.

 3. Johanna skriver:

  Jag och sambon kom nyss hem från en liten enkel middag hos några vänner där klädsel var mjukisbyxor! Är gravid tidigt med första barnet, är trött som ett svin och har jobbat idag. Och spytt. Orkar nog inte vara vaken till 12:)

 4. J skriver:

  Jag har lite ångest. Jag fyller 30 i sommar, har en 2-åring och folk tjatar ”är det inte dags för en tvåa?”. Har sån lust att svara ”-Nej det är inte dags för en tvåa för jag har typ inga känslor kvar för min sambo och förra helgen träffade jag killen jag var kär i för tio år sedan och vi råkade hångla och nu kan varken han eller jag sluta tänka på något annat!”. Jag är en dålig människa, jag vet. Jag och sambon har varit tillsammans i 10 år och det känns som vi växt ifrån varandra, eller växt själva kanske man ska säga. Vet inte vad jag ska göra nu, sälja huset och bli ensamstående kanske? Den andra killen är separerad han med, med två barn och bor 20 mil härifrån och det är inte heller optimalt.

  Förlåt för långt deppigt inlägg, var bara tvungen att skriva av mig nånstans, har inte sagt detta till någon.

 5. MK skriver:

  Ångest över att tiden går för fort med glädje över att fått fira nyår med goda vänner som jag träffar allt för sällan.

Lämna en kommentar