Min nya investering och Anhede


Jag längtar tills jag får berätta mer om min nya investering. Jag anordnade precis en plåtning för det och ingen annan en Jesper Anhede för jobbet. Så himla snygga bilder på min kompanjon och grundare av företaget som jag investerar i – Ida Bengtsson.

IMG_5103.PNG

Jag tror på tre saker när man investerar. Produkten ska ge dig en wow- och måste-ha-känsla. Du ska älska den för att känna att du kommer ha glädje av att jobba med den. Du ska kunna bidra med en kompetens som den andra delägaren saknar och vice versa. Du ska se en kommersiell gångbarhet i produkten.

IMG_5326.PNG

Jag har investerat i ett plagg, ett mycket vackert plagg som är okomplicerat och ger den där lyxsnygga looken de dagar man inte orkar anstränga mig. Som jobbande småbarnsmamma är det många dagar som jag inte orkar, därför förälskade jag mig i den.

Den kommer att lanseras till våren, men jag kommer säkert att ställa er frågor kring färger och andra finesser. Men tills dess, hur snygg är inte Ida och hur grym fotograf är inte Jesper? IMG_5108.PNGIMG_5106.PNG

/Elaine, masar upp sig för en frulle i trädgården med familjen Eksvärd

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Min nya investering och Anhede”


  1. EllinorwO skriver:

    Vet du är lite min stilförebild när det kommer till kläder. Du har en klassiskt snygg stil med en tuffhet. Du vet det lilla extra och det gillar jag.

Lämna en kommentar