Längtar inte hem


IMG_5071.JPG

Jag tittar på bilder från Sverige och känner att det här med att stanna i solen några dagar till inte känns fel alls. Förlänga soldagarna tills efter nyår? Vad hade ni gjort? Jag missar mellandagsrean och det känns ju riktigt skönt! Gud, Stockholms konsumstionshets känns som det sista jag behöver just nu.

IMG_5127.JPG

/Elaine, går ner till havet för lite strandträning.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Längtar inte hem”


 1. Bullis skriver:

  God fortsättning! Jag hade stannat några dagar till. Solen lyser här i Stockholm men tänk vad skönt att slippa vinterkläder 😉

 2. Paula skriver:

  Jag hade stannat några dagar till, vinter får ni nog av sen när ni kommer hem 🙂

 3. Karromall skriver:

  Herregud jag hade stannat i solen så länge som möjligt! Har du möjligheten så är det väl bara att ta den! 🙂

 4. Zoe skriver:

  Spanien är underbart! Jag och min fästman bor här sedan några år tillbaka, dock i Madrid och inte nere vid kusten, och jag älskar det. Ljust, varmt, skönt. Allt känns lättare, görligare och roligare här. Tyvärr är ju politiken åt helvete vilket gör att få väljer att bo kvar, och vi kommer också behöva flytta härifrån snart. Tills dess njuter jag <3

Lämna en kommentar