Julafton (juldagen för oss) på Playa Flamenca


Matheo och jag tog en promenad till stranden och där möttes vi av La Zenias alla engelsmän, holländare, tyskar, svenskar och norrmän. Några firade juldagen och andra firade julafton. De som firade julafton hade klätt ut sig till tomtenissor, älvor och änglar.

IMG_5273.JPG

De var som en julig grillfest på stranden men alkoholhaltiga drycker såklart, väldigt fascinerade tillställning.

IMG_5269.JPGIMG_5264.JPG

Matheo och jag satt en bit därifrån och beskådade spektaklet medan vi lekte i sanden. Himla gött med både sand och converseskor.

IMG_5274.JPGIMG_5277.JPG
Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Julafton (juldagen för oss) på Playa Flamenca”


 1. D. DeMarkey skriver:

  Åh juste, ni är ju i Spanien! Vad härligt och mysigt dock ganska trist att alla ska fira julen med alkohol. Överallt är det så, fattar inte, måste man kröka SÅ FORT det är lite röda dagar och ledigt? Hur som så ser det härligt ut. 😀

  God jul
  Feliz Navidad belleza!

 2. louise andersson skriver:

  Hej Elaine!
  Följer din blogg sen länge och tycker att du skriver på ett fantastiskt sätt. En sak jag tänkt på sen du flyttade den till mama.nu är att det tog en liten stund innan jag förstod hur man gick tillbaka till äldre inlägg. Vore toppen om det gick att optimera och förenkla det lite. Gissar att det kan vara fler än jag som inte hittar bakåt i tiden 🙂 / hälsningar en blivande onlinemarknadsförare

Lämna en kommentar