Julpysslet är igång


IMG_5136.JPG

Mina svägerskor jobbar för fullt. Knäcket är gjort och Matheo har fått klä granen tillsammans med oss andra.

IMG_5141.JPG

Det är första julen jag inte tänker på trasiga familjeförhållanden utan bara njuter av livet precis som det är. Det är inte så dumt, inte så dumt alls.

IMG_5144.JPG

Jag tänker på alla er som kanske känner er dystra runt juletider, där livet inte glimmrar som den där julbelysningen där ute. Men vet ni vad? Om några dagar så är det ett nytt år och innan dess ska vi sätta mål för det kommande året så vi kan må bra så här års 2015. Inget är omöjligt och livet är kort. Vi gör det vi kan för att vara lyckliga. Så oavsett sinnestillstånd så önskar jag er alla en god jul!

IMG_5149.JPG
Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Julpysslet är igång”


  1. Majken skriver:

    God jul på’re!:)) <3

  2. Susanne skriver:

    Ja detta året har varit ett skitår för mig och min sambo. Jag vill bara få slut på det och mentalt byta kapitel på nyår! Det kommer ordna sig .Kram!

Lämna en kommentar