Brunch med Marina och Micke


IMG_4261.JPG

Mycket har hänt sedan jag bloggade om Marina och David som separerade för 1.5 år sedan. Nu när det är passé och odramatiskt för båda så får ni veta att det är fallet, en bra separation. Det är så skönt att jag kan vara kompis med både David som ni vet är min barndomsvän och nära vän. Men också vara nära vän med Marina som jag har fått vara äran att vara tärna på på hennes bröllop 12/11/2015. Japp, fröken ska bli fru till Micke som kan vara världens bästa kille.

IMG_4273.JPG

Inte nog med det. Dom är gravida också och Marina och jag är beräknade med två dagars mellanrum.

IMG_4282.JPG IMG_4270.JPG

Vi är många i mina kretsar som ska föda i maj nästa år. Skönt att man har en liga att dra barnvagn med.

/Elaine, tittar misstänksamt på en klänning och undrar om den går fortfarande.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar