Vecka 15


Efter lite snack med Gustav så kom vi fram till att det inte är en big deal att folk vet om vilken vecka jag är i plus att det blir märkligt att hålla en sån sak hemlig. Det är ingen mage att prata om ännu, bara plufs! Men jag har lagt undan alla jeans och börjat med de skönaste mammajeansen – hur tusan levde jag utan det förra graviditeten?

IMG_3966.JPG

Och kläder! Att det plötsligt blev så kul med mammakläder hade jag aldrig anat, man kan vara fin utan att lida pin – tvärtom!

IMG_3954.JPG

Man kan säga att jag är mer bred än putig i magen. På kvällarna kommer fattyn fram, men det är nog mest mat och gaser (sorry).

/Elaine, kliver av planet i Kalmar och släpper äntligen ut det hon hållit inne i 15 veckor – magen.

Bloggvännerna har ordet

56 svar till “Vecka 15”


 1. Åh grattis! Vilka härliga nyheter. Anade att någonting var på gång. Så glad för er skull, massor av lycka till!

 2. Cissi skriver:

  Stort grattis till dig och Gustav fina Elaine! Och till Mateo som ska få ett syskon. Kram

 3. Therese skriver:

  Kommenterade föregående inlägg med ett grattis men kände att jag även måste kommentera detta. Att man kan bli så glad för någon annans skull, som man inte ens har träffat är sjukt! Ytterligare ett stort grattis till dig och Gustav till er lilla i magen.

 4. DeMarkey skriver:

  okej, jag sitter på jobbet och fäller snart tårar av glädje för din skull. Jag har en stor klump i halsen och vill helst bara skrika JAAAAA rakt ut på min stela avdelning där ingen pratar med varandra. Fan Brazil, vad jag är stolt över dig och glad för din skull. Jag vet inte ens vilket ben jag ska stå på ( har stå bord) av glädje. Elaine, jag önskar dig allt gott med graviditeten kära du. Te lo mereces, verkligen!!

  GRATTTTTTTTIIIIIIIISSSSSSSS!!!!!
  Puss och kram. FAN vad glad jag är.

 5. Vera skriver:

  Grattis Elaine, vad roligt!!!
  Myspys med bebis och bebismage 🙂
  Jag vill också…..

 6. Emelie skriver:

  Stooooort stoooooort grattis!!!!! Önskar dig allt väl!

 7. M skriver:

  Så himla vacker du är!!

 8. Hmm skriver:

  Skriver här också. Så Glad för er skull! 🙂

  Håller dock med om att kommentarsfältet här lämnar mycket att önska. Saknar tex avatarerna och dina hjärtan. Rörigt var man hamnar när man klickar in sig till kommentarerna. Kan inte svara på varandras kommentarer = viktigt, för att börja med att nämna några grejer. 🙁

 9. Alltså ELAAAINE! Känner mig jättefånig men jag började gråta så fort jag såg bilden på din Instagram nu. Herregud. Är alldeles rörd. Och jaaa, jag har anat det yttepyttelite några gånger och hoppats med tummarna hårt hållna. Jag känner mig så lycklig att du är gravid och att du delar med det, äntligen 🙂
  Guud. Grattis <3 Vad det ska bli fint att föjla. Puss och kram!
  /Jennifer ska försöka lugna ner sig, snyta näsan och fira med att baka peppisar ikväll!

  PS. Tycker ditt beslut att flytta till Mama är GRYMT eftersom de gett dig en bra deal. Jag kommer stå ut med alla förändringar bara för att du är fantastisk!

 10. Hmm skriver:

  Örk, ser nu att senaste kommentaren hamnar överst. Sååååå rörigt! 🙁 🙁 🙁

 11. Cecilia H skriver:

  Ju fler graviditeter desto roligare (o på ngt sätt nödvändigare) med mammakläder. Vore jättekul om du kommer blogga en del om mammakläder – inte så många som gör det.

 12. Sandy skriver:

  Så himla himla himla kul! Stort grattis Elaine, är så otroligt glad för din skull. Ska bli härligt att följa din graviditet!

 13. Emma F skriver:

  Perfekt åldersskillnad mellan kidsen 🙂 http://www.barnfamiljen.com/templates/article.asp?id=3374

 14. Tove H skriver:

  Elaine! Jag är så lycklig flr er skull! Och vad roligt, jag gick in i v14 nu och då är vi ju i princip lika långt gångna. Himla kul att följas åt! Lycka till!

 15. Hmm skriver:

  Avslutar lite mer positivt. 😉

  Tycker det är jättekul att du tjänar en hacka på denna blogg så att du slipper flänga runt så mycket. 🙂

 16. Malin skriver:

  Vad roligt, vi är i samma vecka, väntar också andra barnet 🙂

 17. Karin skriver:

  Tänk vad glad man kan blir för någon fast man inte känner dig! Massor av grattis till hela lilla familjen!

 18. ÅH vad roligt! STORT Grattis till er! Har tummarna för er så länge nu ändå sen du slutade blogga om eran kamp och hoppats att ni ska få ett litet hjärta till! Och de är så kul att få läsa att det är på gång nu! Läpparna sprack upp i ett stort leende när jag läste det! Så härligt! Grattis igen!
  Ännu roligare att följa någon annans graviditet när man är gravid själv, även om jag är ett par veckor före dig!

 19. Liss skriver:

  Gratulerer!! Nå ble jeg glad på dine vegne:) har tenkt tanken flere ganger de siste ukene, men har ikke turd å spørre i tilfelle du ikke var gravid og skulle bli såret av spørsmålet..gleder meg tilårskomne følge graviditeten din:)

 20. Denice skriver:

  Hurra, en gravidblogg med typ den vettigaste damen jag vet. Jag är långt ifrån gravid men längtar och tills dess. Och den där krönikan om vänner som glöms bort vid barn i vänskapskretsen. Känns som jag kan skicka den länken till så många, för jag är den där bortglömda. Ofta fått höra, Men du vet inte, för du har inga barn… eller en klassiker, Vänta du bara tills du får barn…
  You go girl och sprid dina kloka ord!

 21. Rebecca skriver:

  Åååååh grattis ”storasystern” !!! Äntligen

 22. Cecilia skriver:

  Grattis vad roligt! Jag är oxå gravid i v 15 med andra barnet och känner igen mig så väl i pluffsfasen. Ska bli kul att följa dig här.

 23. Emma skriver:

  Wow vad spännande. Önskar dig all lycka i din graviditet. Jag kommenterar aldrig, så nu när jag väl gör det vill jag också framföra att du är en av mina största förebilder. Du har sån fantastisk power och är samtidigt så ödmjuk. Blir uppriktigt så glad för din skull att jag blir lite rörd, eftersom du tidigare skrivit en del om din längtan efter det här. Jag har så mycket som jag vill tacka dig för. Du har på allvar påverkat min syn på mig själv och min träning genom dina peppande, feministiska och kloka inlägg genom åren. Jag har blivit snällare mot mig själv och mer harmonisk. För mig är du till viss del den storasyster som jag aldrig haft. Jag ser fram emot att fortsätta följa dig här 🙂 heja Elaine!!!!

 24. C skriver:

  Grattis Elaine!!!! Själv är jag i v13 och är också glutenintolerant 😀 spännande att få följa detta!!!!

 25. ikanbokan skriver:

  Grattis!!!

 26. Morgonstunder skriver:

  Härliga nyheter! Stort Grattis

 27. Malin orangutang skriver:

  Grattis fina Elaine !
  Matheo kommer bli en asball storebror, och ni superbra tvåbarnsföräldrar Grattis igen från hela hjärtat

 28. jenny skriver:

  Stooooort Grattis till er !! Äntligen!!! Är så glad för er skull

 29. Jenny skriver:

  Stort grattis, så glad för er skull! Tycker att du är en riktigt power woman som klarar både karriär, träning och mamma livet, du var en av mina förebilder när jag själv blev gravid (har två st nu, bara ett år emellan) och fortsätter så att vara. är roligt att läsa om ditt liv och hur du gör när man själv har low dagar där man känner att man inte räcker till mellan att vara mamma, träna, sambo och driva företag. Kram

 30. Katarina skriver:

  GRATTIS ! Är såå glad för din skulle….

 31. katarina skriver:

  skull skall det vara 🙂

 32. Arta skriver:

  Grattis! Glad för er skull!!!

 33. Karin skriver:

  Åh GRATTIS! Underbara nyheter!

  Jag fick också längta ett par år innan jag blev gravid och känner därför lite extra med din lycka.

  Stor kram!

 34. olivia-småbarnsmamma som lever sin dröm i england skriver:

  åh stort grattis elain! Då är vi i samma vecka. vad roligt det blir att följa din plutt i samma veckor som min egen plutt. kramar

 35. Olivia-småbarnsmamma som lever sitt drömliv i england skriver:

  Elaine skulle det naturligtvis stå…

 36. Ella Edenström skriver:

  Stort grattis

 37. Maria skriver:

  Helt underbart! Stort grattis till er! ❤️

 38. Marie skriver:

  Grattis Elaine!! Jag blir så glad för din skull!
  MVH en kalmarit i vecka 18 🙂

 39. Selen skriver:

  Stort grattis Elaine!
  Det kanske låter konstigt men jag kände på mig det hela tiden.. 🙂

 40. Sandra skriver:

  Åh jag brukar inte kommentera men gud va glad blir blir för eran skull (och min) för vi är i samma vecka, kommer bli jättekul att följa dig. =)

 41. Emma skriver:

  Hann inte mer än se att det stod vecka 15 innan jag började gråta. GRATTIS!!! Så glad för din skull(visst är det härligt att man kan glädjas så för någon man aldrig träffat?!) 🙂

 42. Anna skriver:

  Jaa! Såg på Bellas blogg att ni äntligen lyckats och blev så glad för er skull, vet ju hur gärna ni velat ha en till bebis!
  Har haft en liiten känsla om att det kanske var på g, ngt med ditt uttryck och kanske en aning förändrade former och är verkligen glad att jag hade rätt. Skönt att du mår bättre nu än i början. Ser fram emot att följa med på resan och önskar dig stoooort lycka till. Kram

 43. […] Idag möttes jag nämligen av den här nyheten: […]

 44. Linnea skriver:

  Men ÅÅÅÅHHH! Mina glädjetårar nu, alltså! Jag är så otroligt glad för din, Gustavs och Matheos skull! Det är ju helt fantastiskt! Efter denna långa längtan är det äntligen din tur igen. All lycka ❤️

 45. Amanda skriver:

  Men alltså så himla MYCKET GRAAAAAATTIS!!! Stor kram till dig!

 46. Victoria skriver:

  När man blir sådär genuint glad för någon annan skull!!! Någon som man inte ens känner!! Åååh grattis grattis grattis!

 47. Emma skriver:

  Stort grattis Elaine! Jag har läst din blogg i flera år och aldrig kommenterat. Men, nu är det dags! Jätteroliga nyheter för dig och din familj! För övrigt så har jag lärt mig mycket av din blogg och böcker. Jag arbetar i en väldigt mansdominerad branch/ företag i förenade arab emiraten. Som enda kvinnliga chefen på företaget kan jag intyga att det har sina utmaningar! Dina böcker har hjälpt i många situationer! Kram!

 48. Rebecka skriver:

  Men åh jaaaaaa!!! 😀 Tusen miljoner grattis!

 49. Sofia skriver:

  Stort stort grattis!
  Vet inte om du tycker det är för privat men behövde ni ta till ivf eller så för att bli gravida? Har själv kämpat med syskon och började med ivf i somras. Har hittills bara resulterat i ett missfall. Nu kanske er efterlängtade bebis kom till på vanlig väg men om inte så vore det bra med fler offentliga som pratar om fertilitetsbehandlingar
  Stor kram och grattis igen

 50. ANNAWII ♥ skriver:

  Stort grattis till er!

  Håller tummarna för att det går vägen för oss med!

  Kram

 51. Karoline skriver:

  Stort Grattis! Så underbart.

 52. Lina skriver:

  Så lyckliga vi alla är! Jag har hunnit dubbelt så långt som du i graviditeten och har oxå hunnit sörja ikapp med dig en tid

 53. Linda skriver:

  Har inte hängt med här så jättelänge, men sedan ett tag tillbaka är jag fast:) Jag blev så glad när jag förstod att du va gravid, så härligt!! Är verkligen jätteglad för er skull, hatar allt som har med ofrivillig barnlöshet att göra, har själv inte haft problem (har två fina döttrar) men lider så med de som inte kan få barn men önskar det så mycket…:/ så orättvist.
  o så en annan sak, Kalmar, min gamla hemstad, hälsa:)
  Kram!

 54. Linda skriver:

  Såå jävla kul. En tår föll, en stor fet glädjetår föll för dig och din graviditet… GRATTIS! ❤️

 55. Sabina. skriver:

  Jag tycker att du är extra fin på dm här bilderna. Och toppen är verkligen supersnygg.

Lämna en kommentar