Sol och selfie


IMG_3889.JPG

Matheo och jag tog promenaden över till Sats hornstull strax innan lunch. Det var så mysigt vi Hornstull så där dagen innan första advent. Folk köpte julpynt och hornstull hade nån sorts julmarknad. Jag längtar så mycket till julen detta år, vet inte varför.

IMG_3884-0.JPG

Det var så härligt att ha solen med sig en stund på dagen. Gud vilken soldyrkare man är. Såg nog inga titta i sina lurar, de var fullt upptagna att slurpa i sig solen. Så fint att se, precis som förr.

Jag måste säga att det var lite märkligt att ta en selfie på mig själv efter en veckas uppehåll. Det var lite ”jaha, är det så jag ser ut?” och jag gillade känslan. Tänker mig att folk som inte alls är en smula fåfänga har det sådär. Att de råkar gå förbi spegeln nån gång per år och se att ”jahopp, ett år äldre då”. Gud vad jag vill behålla den känslan. Mindre selfies och mer av världen för mig och er kanske? Men här har ni ett svettselfie ändå.

IMG_3901.JPG

Träningen gick bra, men jag är inte lika rippad som i somras. Mina deppveckor har satt sina spår. Dumt egentligen när bra mat ger ett bra humör, ändå har jag bara ätit det mina jobbdestinationer har erbjudit. Jag har inte haft ork eller lust med matlådor trots att det är så mycket godare. Mitt mål är att hitta en ekologisk god restaurang till varje jobbdestination. I Uppsala har jag mitt hak redan.

Matheo och jag tog en lång promenad till Vinterviken efter gymmet. Nu är vi hemma. Jag vilar ryggen och grabbarna kollar på tv. Tror jag lyfte för snabbt på marklyftet.

Kram på er och tack för att ni hänger kvar i med- och motgång.

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Sol och selfie”


 1. Lina skriver:

  Hej! Jag stod bakom dig i kön på Juiceverket (Hornstull) tidigare idag. Blev helt stum när jag såg att det var du. Ville så gärna säga hej och berätta hur mycket jag gillar och uppskattar din blogg men jag fick tunghäfta. Nästa gång ska jag banne mig våga säga hej! /Blyg bloggläsare

 2. Anna m skriver:

  Åh! Kul med ett inlägg, välkommen tillbaka! Jag bor i Uppsala, så jag blev lite nyfiken på vilket ställe det var du gillade?

 3. Eva skriver:

  Hej! I Malmö kan jag rekommendera raw food house och chez madame. Jag bistår gärna med sällskap! 😉
  Kram

  • Julia skriver:

   Raw food house absolut, men Chez Madame har bara dyr mat som tyvärr inte smakar så värst mycket och i förhållande till vad du betalar får du inte den mängd mat jag tycker man bör få. Och lite trevligare personal hade inte skadat!

 4. Emma skriver:

  Om du kommer till Malmö är du hjärtligt välkommen till oss på Ängavallen i Vellinge 20min söder om Malmö. 100% ekologiskt hotell/restaurang/gårdsbutik 🙂 http://www.angavallen.se hoppas du kommer på besök någon gång. Tusen kramar

 5. IdaHoo skriver:

  Åh, välkommen tillbaka bästa du <3

 6. Mindre selfies gör ingenting. Jag lägger inte upp bilder på mig själv varje dag trots att jag oftast bloggar varje dag 😉 Om vi får se din trygga, vackra blick då och då så räcker det nog, hehe.

 7. Sara skriver:

  Om du ska till örebro någon gång kan jag rekommendera Green fellow på Järntorget 🙂 supergoda sallader!

 8. S.M. skriver:

  Så fint att ha dig tillbaka i bloggvärlden Elaine! 🙂
  Berätta mer om ditt hak i Uppsala. Bor där själv och tar gärna emot tips på bra matställen.
  Har peppat massor av mina vänner att gå på din föreläsning här på onsdag!! Själv lyssnade på dig redan i våras 😉
  /Nyfiken Uppsalabo

 9. Emelie skriver:

  Säg till om du vill ha tips i Malmö-trakten (och Ängavallen som jag såg redan var tipsat om är FAB! Om du Matheo med dig vid nåt tillfälle, passa på att vara med på ”safarin”. Bemötandet är fantastiskt.)!

 10. Lisa skriver:

  Elaine om (när – hoppas jag) till Halmstad kan jag rekommendera Spis & Deli. Det kommer du gilla 🙂 kram

Lämna en kommentar