Att vara en bra vän och mamma


IMG_3883.JPG

Senaste krönikan för mama hittar ni här.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Att vara en bra vän och mamma”


 1. jessica skriver:

  Du har rätt! För mig tyckte jag de var tvärtom när jag som ensamstående fick barn, när jag behövde dem som mest så fanns dem inte där lika ofta. Nu har jag partner men jag försöker prioritera mina vänner lika mycket för de och min son och min partner visst ibland har man inte tiden så är de verkligen men fan de tar inte lång tid att ringa ett samtal få in en liten fika nån gång ibland iaf. Sen gäller de ju att kommunicera med varandra och prata om varför det är som det är

  • jessica skriver:

   För alla är inte i samma livfas och då gäller de att kommunicera!

  • Maria skriver:

   ”Sen gäller de ju att kommunicera med varandra och prata om varför det är som det är” – en väldigt viktig poäng du har där Jessica. Tror att de flesta vänskapsrelationer kan överleva på sparlåga ett tag men det underlättar om den som har mycket att göra åtminstone tar sig tid till att förklara det (så man slipper fundera på vad man har gjort fel).

Lämna en kommentar