Taggad för Futuretelling day


IMG_3344.JPG

Vi står och peppar bakom scenen och folket håller på att samlas. Det blev många anmälda med bara två månaders framförhållning. Så kul!

IMG_3338.JPGIMG_3334.JPG

Men det är inte konstigt jag har två kollegor som siktar högt! Ida och Per vet inga gränser, mot stjärnorna. 🙂

IMG_3345.JPG
Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Taggad för Futuretelling day”


 1. Jag hoppas såå att det kommer fler tillfällen, hade varit grymt!! 😀

 2. esterii skriver:

  Hoppas det gick super för er. 1 fråga. Har du några bloggar du följer?

 3. Kuuul, hoppas det gick bra – men det gjorde det säkert 🙂

 4. H skriver:

  Vaknade upp med känslorna som suttit utanpå min hud idag. Minsta lilla har fått mig att gråta. Till råga allt tar jag examen om 2 månader men fick veta idag att jag inte hade fått godkänt på den praktiska simulerings-examinationen vi hade för 1,5 vecka sen. Kändes som ett slag i magen…. Detta skulle vara en examination i ”akut-situation” och jag vet att jag blir stressad och nervös inför akutsitustioner.. Mitt självförtroende sjönk nu ner till botten ikväll……… Usch. Känner mig så värdelös. Hoppas er dag varit bättre.

 5. Emma skriver:

  Hoppas det gick bra! 🙂

  LOVeLLY är webbutiken med enbart ekologiska,
  giftfria och miljövänliga produkter. Vi erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter från etablerade varumärken såsom Klean Kanteen, Naty by Nature Babycare, Lifefactory, Urtekram, Humble Brush, Sophie the Giraffe, Natursutten och många fler! http://www.lovelly.se.
  Fyll i rabattkoden ”lovelly” i kassan och få 15 % på hela köpet! Glad julshopping! 🙂

  Den största förändringen gör vi tillsammans!

Lämna en kommentar