Mat är kärlek


Vill ni hitta närmsta genväg till mitt hjärta så är det inte smicker, presenter eller blommor – även om jag älskar att få det. Men den snabbaste genvägen du kan ta är via maten.

IMG_1796.PNG

Att få mat lagad till sig är för mig en av de största kärlekshandlingarna. Jag sitter på tåget från Uppsala alldeles glad.

IMG_1792.JPG

Skälet är proteinpannkakor och kocken är Gustav. Jag ska se om han kan dela med sig av receptet senare.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Mat är kärlek”


 1. Även om du vill utesluta ”mat” från bloggen tycker JAG att det är HELT OK om du vill dela med dig av mumsiga recept och vad ni äter till middag ibland 😉

  Mat är kärlek. Och kärlek är konst…. En kompis skickade denna till mig idag: http://www.coolstuff.se/Love-Is-Art-Kit Smörj in varandra i färg och ha sex på en canvas-duk!
  Tyckte det var så kul – tänk att ha den tavlan hemma! Awkward när gästerna undrar vart den kommer ifrån 😉

 2. Olivia - småbarnsmamma som drömmer om England skriver:

  Låter super gott. Man kan alltid tipsa om recept utan att det blir fel vet du 🙂 själv sitter jag och funderar på vad det är för mönster på din jumper. Hmm fåglar, en kontinent eller kanske ett skuggmonster..

 3. esterii skriver:

  Idag bjud mannen på egen fiskad röding, mandelpotatis och löksås.. Helt supergott ,, men själv gillar jag inte matbloggar men lite då om vad man käkar eller löser hungern är helt okey:)

 4. Veronika skriver:

  Älsk på tröjan! Vart kommer den ifrån?

 5. Jämtlandshanna skriver:

  Ja, visst är det härligt att få komma hem till en färdig middag. 🙂

 6. Majken skriver:

  Pannkakor med keso är något nytt för mig. Brukar alltid äta tunnpankakor med grädde så keso känns ju lite fel. Men förklara gärna med ett recept så kanske jag förstår.

 7. Lisa skriver:

  Vill tacka dig för en toppen föreläsning i Uppsala idag. Vilken utstrålning du har, och vad mycket energi du skickade ut till oss alla i publiken. Du fick mig att gå hem med ett leende på läpparna.

 8. D. DeMarkey skriver:

  Åh vad sant det är, fast för mig är det inte bara grejen att det är mat, utan att det är något man GÖR, som att fixa frukost till sin älskling, mig alltså, ha ha. Laga en god middag, visa ansträngning och inte bara i att dammsuga hemmet för det är lika mycket ditt egna hem också. Men du har så rätt.

Lämna en kommentar