Mina kommentarer på kvällens debatt


Dom hittar ni här. Kort och gott så var debatten mycket sömnig men jag anar ändå en sorts retorisk strategi från Reinfeldt. Spänner han musklerna så blir det verkligen en Goliat som möter stackars David – Löfven. Så han kanske medvetet tog det lite mer piano och höll det sakligt, men jävlar i gatan vad tråkigt. Kändes som att vara sportkommentator åt ett sprinterlopp där två mätta sumobrottare stod för löpningen. Men lite snabbt sprang ändå Löfven i slutet, inte jättesnabbt alls, men snabbare en Reinfeldt. Hade för övrigt en lustig dialog med Aftonbladet innan debatten.

IMG_9939-0.JPG

 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Mina kommentarer på kvällens debatt”


  1. Helen skriver:

    Du har en så behagelig stemme!

  2. A skriver:

    Inget illa menat men är bara van och se dig fixad och snygg. Här såg det ut som du stigit ur sängen, inte kammat dig och kommit in och kommenterat…

Lämna en kommentar