Godmorgon Göteborg


IMG_9094.JPG

Idag har jag heldagsutbildning för ett gäng gymnasielärare och ingenjörer på Volvo. Häftig kombo. Min look idag? Galna professorn kanske?

IMG_9101.JPG

Oavsett så fungerar det. Är lite trött på mig själv som släpade med mig träningskläder till Göteborg men inte kommer hinna träna förrän jag landar i Stockholm. Oh well.

Vaknade ni på rätt sida? Det gjorde i alla fall jag. Är i en känslig period vad det gäller snaskiga frågor, men jag parerar dem artigt och retoriskt trots att jag tänker ”fakk ju”.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Godmorgon Göteborg”


 1. Jenni skriver:

  Åh vad jag skulle vilja springa in i dig på stan här i Göteborg! Men jag gissar att du inte kommer röra dig särskilt mycket runt i stan? Vackert väder är här idag i alla fall – så ha en fin dag! 🙂 kraaam

 2. D. DeMarkey skriver:

  Nope, vaknade då inte på rätt sida… vart väckt 5:15 !!! inte okej, inte alls okej. Var så arg men kan inte vara arg på barnen för det är inte deras fel att dom är så förbannat rastlösa och störiga att dom måste väcka VARANDRA för att komma in till oss i stora sängen. Där får man ju inte plats alla 4, så jag får ligga i lilla sängen med ena ungen som för övrigt var den äldsta av dom två, med andra ord, trångt. Fick inte somna om för min lilla pratkvarns pappegoja fören klockan blev ca 6:30 !! Härligt att få sova i förbannade 30 minuter för att sen vakna ÄNNU tröttare.. ja jag kan ju fortsätta…

  Det spöregnar och jag måste ut, har varken paraply eller gummistövlar!! Orkar inte.. men försöker ändå hålla ett leende uppe för mig själv och spegeln. Livet kunde ju ha vart värre.. eller hur? :/ 🙂

  Önskar dig en fin dag !!

 3. _Malin skriver:

  Ok dag idag. Ang snaskiga frågor, så är det ju intressant att endel bara kör på och ställer dem utan att verka reflektera. Att det mer, precis som du skrev, handlar om deras nyfikenhet än om omtanke. Det är märkligt. Jaja… ha det gött i Götet idag! hoppas du får en finfin dag!

 4. Maria skriver:

  Jo jag vaknade på rätt sida men med en nervös känsla i magen. Jobbar sista dagen på mitt jobb idag och på måndag börjar jag på ett nytt jobb. Ett jobb jag sökt, verkligen vill ha och det ska bli så kul och spännande. Men idag har jag lite separationsångest från tryggheten och mina kollegor här….

  Men till saken hör att jag haft en relation med min närmaste kollega, en relation som inte slutade bra och jag blev rejält sårad och tilltufsad. Varit ett rent helvete rent ut sagt att behöva fortsätta jobba tillsammans och hålla god min. Efter imorgon kommer vi inte ses mer vilket känns som en lättnad men jag tror nog jag har lite bearbetning kvar att göra när jag kan slappna av i att inte behöva träffa honom. För jag har massa känslor kvar i det här och det kommer bli tomt utan honom, trots att jag är glad att slippa se honom. Man känner ju uppenbarligen inte bara en sak i taget ….

  Men hösten blir en nystart på mina villkor, för min skull utan massa trassliga relationer på jobbet. Tjoho vad glad jag är över det 🙂

 5. Sanna skriver:

  Vaknade på rätt sida men lite väl sent.
  Så tittar man in här och ser din tokpigga frisyr! Älskar att du släppt fram lockarna <3 vackra kvinna!

 6. Linnea skriver:

  Jag är född med en mindre CP skada i mitt ben. Under mitt liv har jag hört ”vad är det för fel på ditt ben” jämt. Det har gjort ont. Nu är jag vuxen tack och lov och kan tackla dumma frågor på ett annat vis. Jag blir så glad att du tar upp detta ämne! Kram

 7. Cicci skriver:

  Varför bara Volvo-Ingenjörer, vi Volvo-projektledare vill också inspireras utav dig!!

 8. Nathalie skriver:

  Ååå Elaine jag har dammsugit internet den senaste månaden efter en tröja i precis samma modell som den du har på dig, du måste berätta vart den kommer ifrån? KRAM

Lämna en kommentar