Min första intervju i bh


Förmodligen den sista också. Vilket magiskt möte det blev. Mer kan jag inte berätta just nu. Men det ska bli spännande att höra vad ni tycker när det sänds i höst. Men att retorikern satt i bara bh, det är ju skandal. Eller så är det bara Elaine. Ja, så är det nog.

20140729-005945-3585459.jpg

Jag blev helt förälskad i de som intervjuade mig. Eller förälskad är nog fel ord. Vi möttes. Så kan man säga. Ni vet när man träffar folk som är på samma frekvens, medvetenhet och närvaro. För flummigt? Kanske. Men så var det i alla fall. Vi såg varandra inte bara i bh:ar, utan i själarna också.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Min första intervju i bh”


  1. Linda skriver:

    Det här inlägget behövde jag verkligen idag för att få le och bli positiv igen när mitt liv idag känns ganska tufft och jag är lite ledsen i ögat. Tack för en bra blogg som är mer som en”person” än en blogg!

  2. Så sant. Mötet med andra människor när man klickar är det vackra i livet <3

  3. Emilia skriver:

    Vi satt i bh på en förfest med gymmet, ha ha! Men vad roligt att känna sig bland folk i endast bh. Lite pirrigt är det. Och tänk alla män utan tröjor och desto mer utan bh! De måste ha det megapirrigt ju! Så om de kan ha det megapirrigt, ja, då kan vi tjejer åtminstone ha det pirrigt också. Så frrridom för alla bh- klädda!!!

Lämna en kommentar