Magtröja, buffalos och Maja❤️


20140725-101500-36900668.jpg

Så var det dags att åka hem till
Stockholm igen. Jag har haft helt underbara dagar, jag som inte brukar stå ut med landet. Något har hänt. Men dass vågar jag inte gå på så ni kan ju gissa vad jag ska göra när jag kliver i land. Och intresseklubben förde anteckningar och resten av sällskapet mådde illa. 🙂

Jag träffade världens goaste människa igår. Julius lillasyster Maja anslöt sällskapet.

20140725-101725-37045610.jpg

En sån mysig varelse och det var skönt med lite östrogen i luften. Haha, klart det är skillnad på killar och tjejer, jag har aldrig påstått annat. Men jag gör inte skillnad på mina vänner. Är det en person som ligger i riskzonen för hångel så är det Meryem.

20140725-102328-37408604.jpg

Maja och jag snackade 90-tal och mode på den tiden. Hon är ju mycket yngre än mig och var en toddler när jag gick med buffaloskor och magtröja på Kungsan.

20140725-102610-37570215.jpg

Jag: Man gjorde den där tvisten på tröjan så det blev en magtröja.

Maja: Ja, men det finns en modern version på den nu.

Jag: Ärligt?

Maja: Ja, jag kan visa.

Hon gör knuten på min tröja.

Julius impas: Gör den på mig med.

Dagens outfit mina vänner.

20140725-103047-37847469.jpg

Hur många hade magtröjor och buffaloskor på 90-talet? Våga erkänna, jag erkände ändå först.

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Magtröja, buffalos och Maja❤️”


 1. Men haaalllåå det är väl inget att skämmas över? Jag upplevde ett trauma med buffaloskorna… Eftersom jag var väldigt ung då de var heta, hade jag ett par föräldrar som satte stopp när jag vill köpa de babyrosa buffaloskorna. Dock lyckades jag övertala min mamma – vi köpte skorna och jag har nog aldrig varit så glad när jag gick hem. Lyckan var dock inte långvarig, när pappa fick syn på skorna fanns bara ett alternativ: gå och lämna tillbaka dem! Det var en order och den skulle lydas. 🙁 Mycket ledsen liten tjej.

  För magtröja ska man väl ha en något slankare figur, så det har aldrig varit ett alternativ 😉

 2. Amanda skriver:

  Jag är född -91 och hann faktiskt pricka in den trenden 😀 jag var den första som fick ett par rejäla buffaloskor (de andra hade vanliga skor med någon cm hög platå) i min klass och du kan ju gissa hur många sneda blickar min coola mamma fick från de andra stroppiga mammorna!

  • Karin skriver:

   Född 91 och hann med trenden?!
   Hur gammal var du då, 2-3år ungefär?
   Jag är född 80 och detta var modernt när jag var 13-15 år. Dvs mitten på nittiotalet. Definitivt inte senare.

 3. Hope skriver:

  Självklart hade jag magtröja men bara när pappa och mamma inte såg, det var ju ”syndigt” enligt dem. Julius är väldigt söt och snygg, visade hans magrutor för J igår 😉

 4. Jennifer skriver:

  Jag! Fast jag hade nåt annat märke på mina vita platåskor 🙂 i min skola skulle alla även ha snortajta savannbyxor (ni vet de där stretchiga byxorna med dragkedjan som syns där fram?).

 5. Inte magtröja men buffalos använder jag än idag 😀

 6. Sofia skriver:

  Jag minns mer savannbyxorna. När jag gick i högstadiet skulle de coola tjejerna ha vit topp och vita byxor, med svarta string och svart bh under. Hemskt! Köpte faktiskt en magtröja idag, men ska ha den till hög svart kjol. 🙂 Såg även att de snortajta ”tatuerings-halsbanden” är tillbaka, men de skippar jag på den här sidan om millennieskiftet.

 7. Anna skriver:

  Är den där finingen Julius singel? 🙂

 8. maria skriver:

  Mamma vägrade köpa buffalos till mig, dom var jäkligt dyra och hon hade inte råd. Det tackar jag för idag!! haha Men savannbyxor i alla dess färges bar jag stolt

 9. B skriver:

  Någon som vet hur man fixar den där knuten? Köpte ett kort linne idag som jag ska ha till mina höga kjolar men det visade sig att linnet var lite för långt. Gick in här och insåg att den där knuten faktiskt kan vara min räddning. när jag försöker göra den blir den dock bara en ful Klump. Hjälp? Haha

 10. Emelie skriver:

  Självklart hade man magtröja! Jag använde mig mest av dessa på disco på låg/mellanstadiet! Härliga 90-tal! Älskade 90-tal!!!

 11. esterii skriver:

  Jepp! knutar här och där, men kolla in min bild om det skulle passa nu:)

 12. Sofie skriver:

  Hallå jag har fort. Magtröja. Super ju!

Lämna en kommentar