Helt sanslöst!!


Ikväll när Matheo somnat så hörde jag ett skrik på tomten. Där stod David i sitt piss helt likblek i ansiktet och pekade framför sig med tårar som rann nedför ögonen. Julius var spårlöst försvunnen och en stor älg stod och frustade framför David! Julius kom springade med en bajskorv på huvudet. Jag blev livrädd och full i skratt på samma gång.

Näe. 🙂 Sanningen är att det händer ingenting här ute. Känns skamset att ens rapportera eftersom ”intresseklubben antecknar”. Men för principens skull så berättar jag ändå: David och Julius spelar Backgammon. Jag fick vara med men avböjde för lite ”intellektuell” lektyr.

20140721-231801-83881373.jpg

/Elaine, mår fysiskt dåligt av att läsa skvallertidningar, på riktigt.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Helt sanslöst!!”


  1. Anonym skriver:

    Eh- seriöst, inte en enda kommentar till detta inlägg?? Eller har du raderat dem? Jag har märkt på senare tid att kända bloggerskor, t ex Lady Dahmer, har tagit bort alla gamla kommentarer på gamla inlägg och bara har kvar ett fåtal nya färska. Hmm..undrar varför! Det är så kul att läsa vad olika personer kommenterar om det ena & det andra, och vissa bloggar vill jag gå tillbaka till ibland och läsa igenom vad folk kommenterat- kanske 3:e eller 4:e gången fastnar en viktig insikt som stärker mig. Jag mår bra av att läsa om andras tankar och upplevelser, för jag känner mig då mindre ”konstig” och ”ensam”! 🤤🤓 Haha! Av någon anledning hamnar jag ofta här på din blogg av en slump när jag sitter och nördar med phonen i timmar och googlar saker som leder till att jag klickar mig vidare i all oändlighet. *asg* Du har en härlig utstrålning och attityd, och verkar vara en cool tjej! Sen verkar du också så himla snäll och ödmjuk, det borde fler kända bloggare, influencers & offentliga personer vara, det är sån hård och felfri yta och en sorts passiv ”kaxighet” som verkar gälla i allmänhet numera. Jag har sett att du får en del skit, obefogat dessutom. Det kan bara bero på avundsjuka och missunnsamhet helt enkelt. Sen får folk förneka hur mycket de vill att avundsjuka ens existerar! Såna som ägnar tid åt att anonymt skriva ner andra på deras bloggar om hur fula, patetiska och tragiska de är… Och själva sitter de bakom skärmen anonyma och ser ut som fotomodeller och lever jättespännande liv, eller? Baah, tragiskt!

Lämna en kommentar