On the run


20140630-074822-28102646.jpg

Godmorgon mitt älskade folk! Jag är på språng denna morgon. Har precis avverkat Nyhetsmorgon och lite retoriksnack med dagens huvudperson Göran Hägglund.

20140630-075042-28242823.jpg

Bokade dejt med Alexandra för att snacka lite skit, kärlek och livet i allmänhet.

20140630-075456-28496714.jpg

Nu väntar ett seminarium hos Lärarförbundet och vid min sida har jag min fellow expert Jenny Madestam.

20140630-075823-28703559.jpg

Annars ser dagen rätt lugn ut innan talen, så jag tänker passa på att hänga med Matheo. Vad gör ni idag?

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “On the run”


 1. Anmäler mig till akassa och arbetsförmedligen då mitt uppdrag tog slut och likaså kontraktet som konsult utan uppdrag. Men annars försöker jag le och se glad ut ändå. =)

  Snart semester och sommar, så man får vara glad för det man har.

 2. Jennie skriver:

  Hej Elaine,

  Kan du inte skriva lite om ditt program för veckan..kanske finns möjlighet att få lyssna på dig.

  Ha en bra och givande vecka.
  Kram Jennie

 3. Ruffie-Lina skriver:

  Ligger hemma med stört lågt blodvärde efter förlossningen (som inte gick igång av sig själv utan slutade med snitt efter igångsättning, envisa unge) för 5 dagar sedan. Med baby blues dessutom, hormonerna from hell! Usch vad jag vill att det vänder snart så att man kan få njuta av sitt barn och känna den glädje och kärlek man innerst inne vet att man har men som känns så långt bort just nu..

  Känns i alla fall helt underbart att jag har vänner som gått igenom samma sak och kan lyssna och bara säga att det kommer att ordna sig. För fy fan för detta, skitmjölk att rinna till och ge feber hela natten och bara sabba mitt humör 😉 ändå vill man ju inget annat än att det ska fungera så nu är det bara att stay cool och låta tiden gå.
  Läsa bloggar man får kraft av skadar inte heller 🙂

  Kram

  • etiopiska/svenska/sjuksköterska/mamma/fru och springentusiast skriver:

   Stor kram till dig!

  • Hope skriver:

   Kram!

  • Mia skriver:

   Åh, det kommer att vända! <3 Jag hade också lågt blodvärde och fick tillslut blodtransfusion. Låg iof fortfarande kvar på BB när jag fick det, men om ditt blodvärde inte går upp så måste du ju få hjälp med det. Jag klarade knappt inte gå upp på toa och än mindre ta hand om min bebis innan jag fick mina två påsar med blod! Kram på dig

 4. Maline skriver:

  Idag ägnar jag mig först åt att hjälpa min mamma ta emot leverans av hundmat samt rasta hundar medan hon jobbar. Resten av dagen spenderar jag framför datorn med studier. Helt okej en gråmulen dag med typ 90% luftfuktighet :p

 5. Ligger i sängen o ksn inte sova. (Är 6 timmar efter er i tid)
  Gubben snarkar som en ja vet inte vad……..

  God help me typ

 6. _malin skriver:

  Försöka komma igång och få en ok städad nivå härhemma, är otroligt trött och har otroligt svårt att komma igång med det. Det är mkt rörigt…. Och dammigt….

Lämna en kommentar