Afroprinsessan


20140602-124639-45999406.jpg

Mamma skickade mig ett kort på mig som barn. Mina päron tyckte att jag skulle bära mitt afro med stolthet och det gjorde jag tills jag vill se ut som Askungen. Nu som vuxen har jag insett att jag faktiskt är en prinsessa med afro – Afroprinsessan.

/Elaine, hade dock velat fixa till lockarna med lite balamspray.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Afroprinsessan”


 1. Jenny skriver:

  Åh vilken sötnos! 🙂

 2. Arbresha skriver:

  Hej!

  Kolla gärna in min blogg! =) Hoppas allt är bra med dig/er!
  http://Www.mystylemylife.blogg.se

  Allt gott!

 3. Babbsan skriver:

  Afroprinsessan ahahaha 😀

 4. Åååh! Ja! Afroprinsessa! Skriv en bok om det (även om det finns redan så behövs det ett gäng till)! 🙂 <3

 5. Nina skriver:

  Bland det sötaste jag sett…förstår nu varför du är så vacker!

 6. Line skriver:

  Supersöt sannerligen! Jag älskar den sortens afro som du hade som liten tös, men då har jag ju själv ”skandinaviskt fjös” själv, och underligt nog vill man oftast aldrig ha det man själv fått.. Jag älskar ditt nu varande afro med, afrofreakintastic, mer afro åt folket!

Lämna en kommentar