But first, let us take a welfie!


20140528-134930.jpg

Är det någon som Bella och jag har som gemensamt intresse så är det inredning. Boheme på Linnégatan är som ett litet tempel för oss i vintertider. Nu hittade vi dess motsvarighet i Spanien. Så härligt.

20140528-135005.jpg

Det är en del kvar som ska inredas hos oss som vår lilla patio, eller vad det nu heter. Baksidan. Typ. Mysbelysning och annat gött tänker jag mig där. Viktigaste regeln för mig med prylar i hemmet är att det ska vara praktiskt och användas så pass mycket att det aldrig dammar. Så statyer går till exempel bort och souvenirer. Ja, sånt som min föräldrageneration har ton av och som jag har väx upp med.

Vad är era regler när det gäller inredning? Har ni några?

20140528-135049.jpg
Bloggvännerna har ordet

9 svar till “But first, let us take a welfie!”


 1. Sofia skriver:

  Haha tredje gången jag i din header läser ”mathets” som ”mathest” och tanker mig en häst som trycker i sig kopiösa mängder mat .. 🙂

 2. Fru Minimalist skriver:

  Jag är i linje med dig att prydnadssaker och inredningsdetaljer i hemmet helst ska fylla en funktion och användas flitigt. Sen är en annan grundparameter att den ska göra mig glad när jag tittar på den, påminna mig om något trevligt minne eller vara så fin att jag blir glad 🙂

  Exempel på prydnadssaker i vårt minimalistiska hem bjuder jag på här:

  http://minimalisterna.se/prydnadsaker-i-minimalistiska-hem/

 3. Karin skriver:

  Jag inreder bara med saker jag själv gillar. Blir så himla opersonligt om du inreder med bara trendiga möbler och färger och då får du det jag kallar ett hemnethem. Med andra ord ert hem som ser precis ut som alla andras utan någon personlighet.

 4. asd skriver:

  Ville bara säga att jag råkade gå in på elaineeksvar.se, och tycker sidan blev väldigt snygg!

 5. K. skriver:

  Jag ska kunna tänka mig att leva med det i minst tio år, det ska vara lättplacerat och passa ihop med allt annat så det är enkelt att ändra om utan att köpa massa nytt. Finns ingenting i vårt hem som jag inte vill ha med till nästa boende 🙂

 6. Lovisa skriver:

  Inget som samlar damm, praktiskt men ändå sånt som gör mig glad!

  Alltså DINA MUSKLER! Så sjukt coola. Du ser så stark och lycklig ut!

 7. Ellan skriver:

  My god vilka snygga ben du har! Ja hela du!!

 8. Tess skriver:

  Jag själv har svårt med för mycket grejer i allmänhet och vill att varenda sak jag har i hemmet antingen ska vara riktigt användbar eller betyda något och/eller vara vacker och få mig att må bra när jag tittar på det.

  Vi håller på att inreda vår victorian garden flat här i London och eftersom vi har byggt om och byggt ut får vi verkligen börja från början. Så det viktigaste för mig är nog att tänka minst två gånger när det kommer till ”prydnad” och alltid totalresearcha alla ”måsten” och aldrig impulsshoppa. Moodboards är min bästa kompis just nu!
  Lyckat till med inredandet, det ska bli jätte kul att se!

 9. Joanna skriver:

  Hej vännen!

  Har precis tagit över ett hus i Spanien och letar nya möbler. Hittar inte så mycket vettigt alls och undrar vad det är för motsvarighet till Boheme som du hittat?

  Puss!

  Joanna

Lämna en kommentar