Strike a pose


20140514-114549.jpg

Inte illa Meryem och Elaine, inte illa alls. Vi lyckas bättre med mingelposen än Gustav och jag. Bilden är lånad från Stureplan.se.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Strike a pose”


 1. Johanna skriver:

  Kan du gå ut med hur du röstar i valet – eller måste du (exempelvis på grund av ditt arbete där du analyserar politikers tal) låta bli att berätta öppet vilka du röstar på?

  Även om du inte kan svara vilka du röstar på vore det intressant att se vilka frågor som står dig närmast om hjärtat.

  Typ en liten rankordning.
  Skola, Välfärd, Invandring, Arbetsvillkor, Miljö, Äldrevård, Jämställdhet, Frihandel, Kärnkraft osv… (haha vart fick jag kärnkraft ifrån.. eller det kanske är en hjärtefråga för dig, men min magkänsla sger att du prioriterar människofrågor)

 2. Ni är verkligen jättefina! Och ja, en bra pose!

 3. Jenny skriver:

  Åh en kommentar på nått helt annat, sitter med duellen i vi föräldrar och blir glad och berörd av ditt Nej! Svar. Så skönt med någon som upplever liknande kommentarer. Jag är visserligen ”bara” 27år och min son ”bara” 1år. Men det tog oss 4år att bli gravida och ändå haglar syskon kommentarer redan…suck! Kanske blir här inga syskon men lika nöjd är jag för det, omgivningen däremot verkar tycka syskon är en mänsklig rättighet.

 4. Esterii skriver:

  Sitter och funderar.. kikar in här ..börjar vara enda bloggen jag går in på nuförtiden.. Vad härligt det måste vara med så många läsare.. Själv la jag ner min igår .. Tappade tron på att jag kan skriva.. Men får kika in här och inspireras.. Kram

 5. Lina skriver:

  Byter samtalsämne, har en fråga som jag vill ha just ditt svar på, hur du ser på saken? Frågan är, vad tycker du om att (bråka) eller ha en diskussion när barnet hör på? Alltså att diskutera något och sen visa att man blir sams förståss. Tror du att det är bra / skadligt för barnet. Om det sker sällan, så tror jag och min sambo att det lär barnet att se att man ändå älskar varann trots ett tjafs / diskussion. Och att i vuxen ålder ej chockas av att någon tycker olikt ens egna åsikter. Men vill ändå veta din syn på saken, hur gör ni? För livet är ju inte alltid ett rakt spår…

Lämna en kommentar