Love boost i Göteborg!


20140503-154803.jpg

Wow vad jag är full av energi. Det kunde man inte tro när jag klev på tåget till Göteborg och tyckte synd om mig själv som skulle jobba en lördag. Men hela dagen blev en kärleksboost. Först sprang jag in i min vän Marina som bor i Stockholm, men som är i Göteborg just idag. Vad är oddsen för det?!

20140503-155108.jpg

Så jag fick äta lunch med en kompis i Göteborg – lyx! Sen hade jag föreläsning för Ung cancer.

20140503-155207.jpg

Vilka människor! Jag har aldrig blivit så kramad eller velat krama så många på en föreläsning. Vilka autentiska människor! Wow! Grät flera gånger, både för andras sorg och glädje. Efter föreläsningen var jag alldeles varm i hjärtat och blev extra glad när jag såg ett gäng tjejer gå med sånna där beauty contest band där det stod ”möhippa” på. Blev pirrig av att se dem för jag vet hur kul det är. Plötsligt går tre av dem mot mig som i trans och bara kramar om mig. Hahaha, helt underbara! Visade sig var bloggvänner.

20140503-155822.jpg

Tack vare Ung Cancer och alla ni som kom fram och hälsade på mig när jag var lost in Göteborg! Ni gjorde min lördag!

/Elaine, har aldrig känt sig så glad och upplyft av en skara människor som fått så tunga besked.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar