Träningsoverallsvarning


20140501-151429.jpg

Gustav: Jag har köpt solglasögon!

Jag: Grattis, visa!

Gustav visar

Jag: Snygga, men de ser lite ut som mina.

Gustav ler stolt: Jag blev inspirerad av dina!

Jag: Men det kan du ju inte bli, då blir vi ju det där träningsoverallsparet.

Gustav: Kan jag visst bli, speciellt om det som inspirerar mig är snyggt.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Träningsoverallsvarning”


 1. Gullig karl du har! Ni är så fina ihop!

 2. Åsa skriver:

  Jag tycker inte att det lyser träningsoverallsvarning över er, däremot lyser ni av gemensam lycka 🙂 Solglasögonen är inte så lika varandra, de har olika former. Tills ni faktiskt köper likadana t-shirts så tror inte jag att det är något som andra funderar över. Kramisar!

 3. Adina skriver:

  Haha, vad söta ni är! Och när det bara är liknande glajjor så går det nog bra 😉

 4. Babbsan skriver:

  Ahahaha

 5. M skriver:

  Åh vart har han köpt sina o vad kostade dem? Snygga! Provade solglasögon till min kille idag men han blev inte nöjd med ett enda par, suck! men dessa skulle han gilla.

  • Gustav skriver:

   Prestige. Köpte mina på Åhlens. Elaine inspireras av Harry Potter så det är inte värt att köpa dyra shades…

   • M skriver:

    Tack för info 🙂 det var faktiskt på Åhlens vi provade loss i evigheter, men testade inte dessa. Nästan för stort sortiment där 😛 Harry-glasögonen håller vi oss ifrån. Min killes kommentar var ”jag ska inte ha solglasögon!!” När han till slut gav upp. Suck.

 6. Theresia skriver:

  Finns inget gulligare än lite äldre par med matchande träningsoveraller!! Det känns som lite för tidigt för det, men i framtiden ska jag och mannen ha matchande träningsoveraller! 🙂

Lämna en kommentar