Jag är så jädra lättlurad


Någon ringer mig på face time från en snackasnyggt-mejl. Det måste vara Gustav tänker jag, men får mystiska semi-norska svar tillbaka. Det hela blir en lång, rätt artig dialog som snart blir mindre artig för jag fattar ingenting.

20140423-234333.jpg

Dialogen fortsätter med att jag blir orolig för att det är en kund och personen på andra sidan fortsätter med ”Knut-Börje?” och jag blir nervös och skriver ”Oj, förlåt mig är det från advokatkursen?”. Varpå jag får svar ”Di där retorikerjänte är icke trevlig!”. Och jag blir alldeles nervös och ber om ursäkt och allt fortsätter i något som känns som en evighet. Haha, jävla Gustav! Han vet hur lättlurad och godtrogen jag är. Det var ju han hela tiden. Nu måste jag komma på en hämnd… 🙂

/Elaine, klurar på om Knut-Börje ens är ett norskt namn…

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Jag är så jädra lättlurad”


 1. Norske skriver:

  Haha 🙂 Jeg kan bekrefte at Knut-Börje IKKE er et norsk navn. Vi har ikke bokstaven ö. Knut-Børre, derimot! 😉

 2. Härligt sinne för humor din man har, kan se framför mig hur han satt och fnissade för sig själv.

 3. Alice Follin L skriver:

  Hahahahahaha! Åh herregud, skrattar högt (inte som man skriver, typ LOL utan skrattar verkligen högt). Fy farao vad kul. Påminner lite om när min mammas man svarade ”Olsson” (nä han heter inte Olsson) i telefon med tantröst och började yra om att ”katten hade dött”. Blev alldeles stum. Hatten av alltså, för att en 100 kilos snickare (då i 40-årsåldern) kan lyckas låta som en liten spröd tant 🙂 Elaine, tack! Denna dagen fick en MYCKET bättre start än den förra.

 4. Diana DeMarkey skriver:

  ha ha ha vad rolig han är, en underbar karl. =)

 5. Helen skriver:

  Hahaha! Ikke engang en nordmann kan hete det der. Men morsomt var det 🙂

 6. Fride skriver:

  Ikke så veldig norsk, heller 😉 Knut- Børge kunne det også vært 😉

Lämna en kommentar