Godmorgon kära måndag


Bild 2014-03-24 kl. 08.31 #5

Jag vabbar med min lilla knodd som fick feber i helgen. Men känner mig på riktigt bra humör. Jag befann mig i nån sorts känslomässig affekt igår. Hormoner eller nåt, men Gustav vet exakt vad han ska göra då: Hålla låg profil och inte säga/göra för mycket för allt blir bara fel. Idag vaknade jag upp som en solstråle, så mysigt att få spendera hela förmiddagen med Matheo.

Jag hade sånt skönt samtal med Jossan och Crille i morse. Har ju varit rätt deppad och inte orkat träffa folk alls och Jossan och Crille är ju dem vi umgås med mest. Jag var lite orolig för att de trodde att jag inte pallade med att se Jossan höggravid. Men det lyckliga är att jag kan separera min sorg från deras lycka. Det ska bli så kul att se vem Vincent ska bli storebror till om fem veckor. Och nu har jag gjort en kovändning, känner inte ens att jag vill bli gravid. Antagligen är det nån sorts överlevnadsmekanism som har kickat in, men det skiter jag i. Det är så skönt att inte ha några förväntningar och slippa besvikelse. Ja shit asså, GUD VAD DET ÄR SKÖNT!

Eftermiddagen är späckad.

12-13 Intervju med Solo

Kanske klämma in lite träning med David.

14.30 – 15.00 Intervju med Mohamed i podcasten Klassresan

16.00-17.30 Intervju och plåtning med Shortcut

18.00 Middag och AW med Aftonbladets Karin Magnusson.

Vad gör ni?

Bloggvännerna har ordet

16 svar till “Godmorgon kära måndag”


 1. Emma skriver:

  Skön vabbdag 😉
  Jag är hemma och tar det lugnt. Är ledig söndagar och måndagar 🙂 Får städa lite efter helgen tror jag. Hoppas komma iväg och träna också!

 2. Åh vad härligt, jag är glad för din skull!

  Själv är jag ledig hela dagen och ska bara sitta hemma och plugga. Tenta i veckan!

 3. Just nu sitter jag och försöker se lite upptagen ut, har en surdeg som ligger och glor på mig (inte en sån man äter dårå, utan en sån där pappershögsurdeg). Ska ta tag i den. Snart.
  Älskar bilden, du ser verkligen så där strålande lugn och glad ut! 🙂

 4. Veronica skriver:

  Jag fixar med den (relativt) nystartade bloggen! Det här med att blogga var mycket lättare och mycket läskigare än vad jag trodde att det skulle vara… 🙂

 5. Maria skriver:

  Jag försöker andas… Mina förhoppningar om ett lyckligt slut (eller i det här fallet bara en början) med en person gick i kras igår. Efter att ha öppnat mitt hjärta och visat mig sådär fruktansvärt brutalt sårbar så blev jag played… av en person jag litade på. Känner mig så dum, så bortgjord och tillplattad att jag har svårt att andas nu… och det värsta är att vi är kollegor, han sitter tvärs över korridoren och vrider jag på huvudet så ser jag honom… varje dag, åtta timmar om dagen…. Kan inte fatta att detta hände, att jag sitter här med ett krossat hjärta.. igen..

  • Marre skriver:

   Åh nej!! Jag lider verkligen med dig.. Jag har dejtat en del och träffade Han förra sommaren. Han den ende som jag nånsin har letat efter. Han krossade mitt hjärta totalt. Jävla skitkillar alltså.

 6. Du pratar ju mycket om att du är extrovert och Gustav introvert. Jag har alltid vetat att jag är extrovert men här hittade jag ett test som man kan göra om man är osäker. http://iform.se/introvert

  Texten som beskrev mig som extrovert person efteråt stämde fantastiskt bra in! =)

 7. Sitter och småklurar på framtiden. Funderar kring lite mindre roliga saker så som föräldrapenning och hur dagarna ska räcka till och så lite roligare saker som utlandssemester och studier till hösten! Längtar verkligen till sol, värme och bad nu! 😀

 8. Delia skriver:

  Har just lämnat in en hemtenta från helvete! Men attans vad skön den känslan är trots sömnbristen 😀 o nu ska jag övningsköra, plugga teori o gå på teorilektion, o sen.. Sen ska jag ut på en efterlängtad (o välförtjänt) tentaöl!! Ha en fin dag Elaine!

 9. Erika skriver:

  Idag sitter jag vid skrivbordet och planerar träning för mina PT-kunder 😀
  Ha en härlig dag Elaine!

 10. Linda skriver:

  Herregud vad jag känner igen mig i det som du skriver. Har precis kommit till den punkten att jag inte vill försöka längre och den känslan är underbart skön. Den omedvetna pressen har varit tung att bära.

 11. Marre skriver:

  Knäpp grej kanske, men jag blir så himla glad att ingen har (negativt) kommenterat det faktum att du visar vigselringen så tydligt. Jag älskar diamantringar och din är så himla himla vacker så jag tittar alltid en extra gång när du fångar den på bild:)

 12. Alexandra skriver:

  Har inte läst din blogg på länge! Undrar bara, har du slutat visa ansiktet på Matheo? 🙂

Lämna en kommentar