Ipad vs mamma


Mamaaaaai (Matheo har det portugisiska uttalet för mamma) pad pad! Sa Matheo igår vid 20.00, tiden då han brukar gå och lägga sig. Aja, fem minuter med paddan kan väl gå. Så jag försökte tävla mot den. 20140227-225817.jpg

Testade en massa trix för att få Matheo att tycka att mamma vinner över paddan.

20140227-225950.jpg

Jag kan säga att jag förlorade.

20140227-230002.jpg
Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Ipad vs mamma”


 1. Blir så nyfiken på vilka appar som Matheo har som favoriter. Har svårt att hitta riktigt bra appar till min son.

 2. Marit skriver:

  Vi har en period med sjukdom bakom oss (alla tre härhemma) där Idaloppan fått titta en aning för mycket på Pocoyo (riktigt härlig serie som hon verkligen älskar) och nu kan hon vakna mitt i natten och säga: ”Mamma, pocoyo nu!!”.. Haha, man blir en aning orolig men Pocoyoavgiftningen har påbörjats nu 😉

  Vet inte vad jag vill ha sagt, men det är svårt att tävla med det tekniska 🙂

  Ha en underbar helg Elaine!

 3. Linnéa skriver:

  Hej Elaine!
  Vill tipsa dig om att titta på Jills veranda, del 5 på svtplay. Avsnittet handlar om Christian Gidlund. Jag har också följt hans resa.
  Kram från en bloggvän

Lämna en kommentar