Coola päron


Gustav och jag planerar Matheos dag minutiöst. Mat, vila, mellis och vem som ska lägga honom för natten. Johan och Hanna är coola föräldrar. När jag kom ut från sovrummet mäkta stolt och en smula mallig över att Matheo lyckats somna på tio minuter. Ja då möts jag av detta.

20140209-000916.jpg

Tilia, somnade i knät bara sådär. Och Johan kan lugnt smutta på sitt glas vin. Jag erkänner mig besegrad i coolhetsfaktor för föräldrar. Touché gott folk tou-fucking-ché people!

20140209-001715.jpg
Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Coola päron”


 1. Theresia skriver:

  Är det en orangutang som gömmer sig bakom soffan på första bilden? 🙂 🙂

 2. S skriver:

  Hej! Det är ofta bilderna inte fungerar för mig på din blogg (blir bara en stor vit ram med en liten ikon i). Det är inte min uppkoppling, för bilder syns på andra sidor. Jag använder Google Chrome. Tänkte meddela ifall fler har samma problem! Kram.

  • Elaine skriver:

   Ja, jag vet inte vad det är för fel. Samma knas för mig. Superirriterande. Men jag har pratat med webbfolket och they’re on it.

   • Caroline skriver:

    Samma för mig! Använder Chrome på telefonen. Men jag brukar ha fliken uppe och efter en stund (slösurfar på en annan flik under tiden) så brukar det ha löst sig. Vissa gånger får jag uppdatera sidan bara. Jag tycker halva nöjet med Elaines blogg är bilderna, så även om det krånglar lite så är det värt väntan (:

  • Caroline skriver:

   Så var det för mig nu, också Chrome. Jag f12:ade (reload page) och det funkade. Värt att prova.

 3. Ylva skriver:

  Äsch, det har väl inget att göra med hur cool förälder man är? Jag tror att det handlar om vilken sorts barn man har fått. Mitt barn skulle a-l-d-r-i-g somna mitt i leken/i soffan, och om hon skulle göra det så skulle hon vakna när vinflaskan öppnades.

  Alla gör vi så bra vi kan 🙂

 4. elise skriver:

  Ooo, jag hoppas att jag blir en cool förälder!

 5. Mona skriver:

  Åh vilket befriande inlägg, så skönt att du inte är klämkäck och präktig som många som skriver om föräldrarskap är (typ mitt barn är så coolt, jag är så harmonisk som mamma, allt flyter perfekt här). Som förälder känner jag ibland att man uppfattas som sämre bara för att man inte bara berättar allt som är bra, utan när man berättar om sömnlösa nätter som håller på att ta kål på en och om trotsiga ungar, så bemötas man ofta med ”stackars dig”, och så det där ”huvet på sne”-lilla-du-vänligheten. Så, det jag ville säga var, tack för att du inte upprätthåller en sån attityd, och med hjälp av det inflytande som du har genom din blogg, så kanske man kan få till lite mer ärliga samtal i föräldrar-barnsamtalen…

 6. Linda skriver:

  Jag har en av varje, ettan vill aldrig somna frivilligt och har aldrig velat, läggningen är ofta en kamp. Tvåan slaggar var som helst, hur som helst och var redan som bebis ett sånt där oj-hon-somnade-visst-barn. Säkert är jag något coolare som mor idag, men nog är det skillnad på barn och barn också 🙂

 7. M:) skriver:

  Jeg anbefaler deg å lese dette bligginnlegget av en utrolig fin norsk mammblogger http://casakaos.blogg.no/1391891068_hvordan_er_en_god_mor.html

  Alle er vi forskjellige 🙂

Lämna en kommentar