Tänk att det här ligger bakom oss


20140203-225909.jpg 20140203-225924.jpg 20140203-225936.jpg 20140203-230008.jpg 20140203-230020.jpg

Det var helt underbart att planera en sån stor fest. Känns som att Gustavs 40års fest blir nästa stora grej! Tills dess ska jag frossa i våra bröllopsalbum.

20140203-230129.jpg

/Elaine, konstaterar att den där Jesper Anhede han är ingen dålig fotograf han.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Tänk att det här ligger bakom oss”


 1. sanna skriver:

  Vilka underbara foton! Ni är så fina ! Er kärlek verkar vara så otroligt vacker, genuin, varm och underbar. Det lyser om er båda två och jag älskar att läsa om er och att ni aldrig är respektlösa emot varandra. Många som bloggar skriver gärna ” roligt ” om sin partners dåliga sidor, tex ” jaha, nu har klantarslet inte tvättat idag heller, men men, han är väl fin ändå ” gud vad jag avskyr såna kommentarer.

  finns en tjej på fb som varje dag skriver något kränkande om sin man på sin privata fb, bara det att den inte är så privat eftersom hon har över 500 vänner. till slut fick jag nog och skrev: ” ok, din partner verkar inte vara den mest omtänksamme mannen, men har du någonsin funderat över hur jävla respektlös du är som hänger ut honom varje dag på en sida där 500 personer ser? ingen har tvingat dig att stanna med honom, förstår inte varför du inte lämnar någon som på så många sätt gör dig så besviken och som ger dig sån lust att skriva kränkande elaka kommentarer om honom på sociala medier? hennes svar: DU HAR INTE BARN. ” haha.

  så det jag ville säga är att jag älskar er balans, att du delar med dig, men att du har respekt för gustav och inte känner ett behov av att skriva om när ni har dåliga dagar och hänga ut honom, tycker ni verkar ha en harmonisk relation och jag tror att mateho är den lyckligaste killen som fått er som föräldrar <3

 2. Emelie Ohlsson skriver:

  VERKLIGEN fina bilder, han är riktigt duktig!!!

  /bröllopsfotografen som är sjukt petig med ljuset 😉

 3. esterii skriver:

  Åhh så romantiskt:) Själv har jag inget foto från mitt bröllop men minnen.. Man kan säga att ni när ett stiligt par..

 4. K skriver:

  Ser verkligen underbart ut, bland det bästa som finns är ju att gå på bröllop och att få gifta sig själv borde ju vara tio gånger bättre!

 5. Anna skriver:

  Underbara bilder!!! 🙂

 6. Maline skriver:

  Elaine, du som kikar lite på hus, har du sett den här annonsen än? 😀
  http://www.husmanhagberg.se/alla-bilder/?objectid=OBJ25820_1298727947
  Inte precis i min smak, men jag är helt fascinerad över hur man valt att bortse ifrån rådet om att allt som är för personlig smak ska bort inför en fotografering. Prylar i all oändlighet! Jag minns liksom inte hur rummen såg ut efter att ha kollat på bilderna, jag minns bara alla saker.

  Vad tycks? 😉

 7. Jesper Anhede skriver:

  Snart kommer bilderna från ”Books & Dreams”-plåtningen 🙂

 8. jis skriver:

  Hur kommer det sig att ni gifte er i Trosa?

Lämna en kommentar