Snart dags att snacka svett och dumpningar


20140102-094448.jpg

Jag sitter i taxin på väg till tv4. Jag ser verkligen fram emot dagens samtalsämne ”konsten att säga besvärliga saker snyggt”. Önskar att vi hade tjugo minuter istället för sju. Ni kan fortfarande mejla in era frågor till nyhetsmorgon@tv4.se

På mig idag har jag en löst sittande topp från mitt älskade Nicma living. Jag är så glad att jag numera kan ha sånna toppar utan att se ut som ett tält. Det var en omöjlighet med mina bomber.
20140102-094738.jpg
Tack för era mejl förresten, sitter och läser i studion och blir alldeles ledsen av vissa besvärliga situationer. Som en man som är tillsammans med en man som inte är öppet homosexuell. Tänk att älska någon som håller en hemlig på grund av skam, kan inte tänka mig något värre.

20140102-103121.jpg
/Elaine, klurar på om hon ska skippa örhängen eller inte.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Snart dags att snacka svett och dumpningar”


 1. Ser dig på tv nu-och de blå örhängena till toppen är jättesnyggt.

  Mycket bra tips angående dumpningar. När jag hamnade i den situationen så ställde jag frågor och försökte få min vän att inse att hens förhållande inte var bra och stärka hens val. Till sist förstod hen att det var en dålig idé.

 2. esterii skriver:

  🙂 Bra jobbat

 3. Ioanna skriver:

  Kan du lägga ut klippet från Nyhetsmorgon här på bloggen?

  Vill så gärna se det men hittar det inte på tv4play.se! 🙂

 4. Ladan Ahmed skriver:

  Hej jag har en fråga om ditt hår, för jag själv har en afro och min fråga till dig är hur du får ditt hår att bli så platt, går du till frisören ofta, plattar du själv ditt hår ofta, samt använder du dig av sån här keratin packning? Tack på förhand och om du redan besvarat de här frågorna tidigare kan du då länka mig ditt. Ha en trevlig dag 🙂

 5. Maria skriver:

  Riktigt snygg topp! Vilket märke är det? /Maria

 6. Emelie skriver:

  Du är så vacker!
  Asssnygga örhängen! Var kommer dem ifrån?!
  Kram!

Lämna en kommentar