God fortsättning


20131225-122840.jpg

Det var lugnt och mycket mat igår. Inte så mycket klappar och det var skönt tycker jag. Jag fick en blus och ett nyårsfodral från Gustav. Jag testade den häromdagen och bad Gustav hissa eller dissa. Det blev hiss så det blir den här jag firar nyår i.

20131220-153747.jpg

Det är så skönt att Gustav kommer så bra överens med min familj. Vi har ju varit tillsammans i 5,5 år nu så det kanske inte är så konstigt. Men så finns det dom som är tillsammans ett helt liv och aldrig kommer överens.

Gustav och min älsklings moster Maria

IMG_3621

Jag har sju mostrar men bara en i Sverige och titia Maria är som en extramamma.

Gustav har precis kommit hem från gymmet. Vi ska över till hans sida av familjen och fira jul igen. Jag är fortfarande mätt från igår så jag vet inte riktigt hur käket ska gå till. Men det ska bli kul att träffa svärföräldrarna och mina fina svägerskor. Känns tomt att den yngsta svägerskan – Eira – är i USA.

Hur var er julafton?

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “God fortsättning”


 1. Är det låga köksbänkar i det där köket eller har min huvudvärk (ej pga alkohol igår dock) satt sig på ögonen? Gustav och Maria ser jättelånga ut 🙂 Å andra sidan är jag lika lång som en smurf så alla som är över 1,59 meter är långa i mina ögon haha!
  Gårdagen var fylld av skratt, kärlek och vansinnigt mycket mat! Tur att mamma köpt en stooor skinka, jag fick med mig en redigt stor bit hem nämligen 🙂

 2. S skriver:

  Jag hade ont i magen hela julafton 🙁 blev ingen julmat eller julgodis för min del, men lite julklappar iaf 🙂

 3. My skriver:

  Så snygg du är!!! Det var ett fint fodral du fick av din man:)

 4. Erica skriver:

  Åh vad ni är fina tillsammans du och Gustav 🙂

 5. Vickan skriver:

  Köpte EXAKT likadan klänning för några veckor sen till precis samma ändamål 🙂 Perfekt nyårsklänning! Kram på dig

 6. Lea skriver:

  Fin klänning, var har han köpt den?

 7. Amanda skriver:

  Grymt snygg klänning! Älskar att du bara dragit ner dina jeans och att man kan skymta det i spegeln bakom och lite halvt på ena knät med!

  Go Elaine!

Lämna en kommentar