Lätt att gå vidare och framåt – jakten på mr Right


20131130-142242.jpg

Matheo och jag har nyss kommit hem från en långpromenad på två timmar. Han sover i vagnen och sitter och bloggar i vår sköna fåtölj i sovrummet. Jag har köpt ledlampor till vårt kök för att få lite mysigare belysning än den hemska vi har nu. Jag får visa ett före och efter kort sen. Känns som jag håller på bli en inredningsblogg, i alla fall tillfälligt.

20131130-142605.jpg

Eleonore och PJ var här och åt lunch med oss. Pj ser ut sådär som jag tror att Gustavs och min nästa kommer att se ut. Eleonore har samma hudfärg som jag, aningens ljusare. Hennes pappa är nordafrikan och hennes mamma svensk. Men hennes man Peter är från Jamaica, svart(ish) – han bär säkert på ett gäng vita gener för PJ blev nästan vit han med. Något mörkare än Matheo. Så kul det där med gener.

20131130-142833.jpg

Ele och jag satt vid köksbordet och pratade om hur bra våra liv har blivit. Om våra äkta män och våra knasiga pojkvänner innan. Ele och jag har haft turen att inte förälska oss så lätt, så det har lätt att gå vidare och framåt mot våra prinsar. Tur det! Ele och Peter på deras bröllop❤️.

20131130-143044.jpg
Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Lätt att gå vidare och framåt – jakten på mr Right”


 1. Annica skriver:

  Ja, inte är det lätt när man tror sig ha hittat Mr Right men som visar sig vara första klassens förklädnad…

 2. em skriver:

  Egentligen, om hudfärg är irrelevant kanske man också skulle undvika att prata om det i sk positiv bemärkelse? Nä,jag har fel i detta tror jag…

  • Elaine skriver:

   Tyvärr är inte hudfärg irrelevant i vårt samhälle. Och som mulatt uppväxt i ett samhälle där vit är norm och prinsessor är vita så blir man lite besatt av att faktiskt bära upp sin färg med stolthet. Men jag håller med dig att det borde vara irrelevant och inte värderas mer än att det är praktiskt med hud oavsett färg.

 3. Bara Vara skriver:

  Men vilke HÅR dom har, my god! Jag vill gosa in huvudet i dom och får lust att känna på dataskärmen här! 😀

 4. Frida skriver:

  Hej Elaine! Måste bara börja med att säga att jag älskar dig blogg och det har gjort det sedan första gången för 2 år sedan! Jag har dock ett litet problem, jag ska hålla mitt allra sista tal i retorikkursen och vi har fått helt fria händer. Problemet är att jag är helt utan förslag.. Vi får välja vilket typ av tal, vad vi ska prata om och dessutom vilka vi ska prata framför. Jag brinner för kost, träning och hälsa, men är öppen för alla förslag och ämnen. Det står helt still på vettiga konkreta ämnen.. Det slog mig då att jag kan testa fråga dig! Vore superskoj om du kunde svara. Kram från en bloggvän

 5. jenny :) skriver:

  Asså din fina bebis!! Han är sååå söt så man smälter ju!! Han har fina föräldrar så därifrån han fått det i från!! 🙂 Du är tokrolig!! 🙂 Älskar din blogg

 6. pamela skriver:

  Vart kommer jackan ifrån som du har på bilden?

 7. Carolina skriver:

  När du skriver att Matheo sover i vagnen, var ställer ni vagnen då? Kör ni ut den på balkongen eller sover han i hallen? Eller menar du att han sov medan ni gick? Jag är mest sugen på att höra hur man gör när man bor i lägenhet 🙂

 8. Lovisa skriver:

  Undrar som Pamela, vart kommer jackan ifrån?

  Det strålar verkligen om dig!

 9. Anna W skriver:

  Vilken underbar halsduk! Var har du hittat den? Mössan ser också helhärlig ut. Tack för att du delar med dig av dina tankar. Det är inte alltid jag håller med dig men din blogg är en frisk fläkt i ”alla” andras strävan efter perfektion. Jag vill inte ha perfektion, jag vill ha livet.

Lämna en kommentar