Cruisar över Stockholm


IMG_9438

Det ser ut som Stockholm är glödande när planet cruisar över staden. Åh vad jag älskar min stad och i lurarna har jag den här låten.

Jag ska inte hyckla med något. Jag var en partytjej innan jag träffade Gustav och de tre första åren som vi var tillsammans så gick jag ut och festade en del. Sen gifte vi oss och jag blev ju gravid samma dag och sedan dess har jag varit lite av en hemmaråtta. Men partytjejen i mig lever fortfarande.

IMG_2619 IMG_2626

Hon är inte lika frekvent som förut. Men just ikväll hade jag gärna satt på mig klackarna, något snyggt och gått ut och festat med vänner. Stefan hade varit den perfekta dejten. Vi har så jäkla roligt ihop för vi är lika knäppa. Han var rädd att det knäppa skulle ta slut när jag blev mamma. Icke sa nicke. Härom månaden när vi satt i mitt vardagsrum och mitt nya liv som är kantat av leksaker så hittade vi, som vanligt, sätt att roa oss. Jag vill bara varna er. Vi är väldigt lättroade av varandra.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Cruisar över Stockholm”


 1. Hope skriver:

  Väääldigt lättroade men de e’ bra 🙂

 2. Vardagsmagi skriver:

  Gott att ha vänner med likadan humor! 🙂 Ha en skön fredagskväll!

 3. esterii skriver:

  Humor är livet.. Sådant gillas:)

 4. Karin skriver:

  Hahahaa! Grym musikvideo

Lämna en kommentar