Godmorgon people


20131002-065135.jpg
Idag åkte vinterjackan med mig när vi åker mot norra Norge. Men jag har ett litet problem. Inga kläder jag har i garderoben passar längre. Men det känns som ett skitproblem att jag inte orkar gå in på det. Jag blir i alla fall starkare och mer hälsosam. Man kan inte vara ytlig och tänka att man börjar se ut som en struts med sina långa ben. Nej, så kan jag inte tänka.

20131002-065544.jpg

Det blev röda slingor hos Deshi igår. Känns bra och höstigt. Just det. Jag tackade tyvärr nej till att vara med i Debatt på torsdag, det krockade med Gomorron Sverige på fredag. Det hade varit kul att diskutera miss Skinny, men jag får göra det här på bloggen istället.

/Elaine, undrar om hon kan hitta märket Phiosophy på terminal 5…

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Godmorgon people”


 1. Sofia skriver:

  Vad vacker du är, väldigt söt klädsel också! Ska bli kul att se dig på Nyhetsmorgon på fredag. Hoppas du får det bra i Norge! Kramar

 2. Sofia skriver:

  hehe Gomorron Sverige menade jag 🙂

 3. Snygg outfit! Färgstark business woman!

 4. Emma 19 år skriver:

  En jäkligt snygg stuts så fall! Faktiskt den snyggaste jag sett.. Nä men Elaine, du har fantastiskt fina ben, be proud! 😀 Dessutom, så länge man har ben som fyller sin funktion, dvs att man kan gå med dem, så borde alla vara glada. Både strutsarna, elefanterna, och vi med kärleksgropar. Trevlig onsdag!

 5. AnnaEmBeeiUK skriver:

  Philisophy! Jippi! Min favvo e Cinnamon buns. Den e ljuvlig! Hoppas du hittar nagot 🙂

  Barret blev assnyggt!

  Kramis! <3

 6. jenny skriver:

  Sicken powerwoman du är! Sen är du ju för vacker alltså ^^

 7. Marina skriver:

  Du ser strålande ut och väldigt sund:) jag undrar
  om du fortfarande är lika strikt i din diet med periodisk fasta, ingen mjölk osv?

 8. A-M skriver:

  Tjusigt!! Ser superfin ut 🙂 Måste bara fråga vart toppen är från? Löv it! (Hoppas det är studentbudget-vänligt 😛 )

Lämna en kommentar