Jag fick ett barn på Bromma flygplats…


Ironiskt med tanke på tidigare inlägg, men det är så vi författare brukar säga när vi ”klämt ut en bok”. Det var förresten himla fint att läsa era kommentarer till barnproblematiken och tröstande att jag inte är ensam att känna som jag gör. Ni är så bra! Tack!

Jag skrev nyss klart och skickade iväg mig femte bok!! Jesus vad det känns bra! Jag tyckte så synd om mig själv när jag klev av på Bromma flygplats en fredag eftermiddag och insåg att jag inte kan åka hem. Jag måste skriva färdigt boken innan helgen börjar. Så jag satte mig i fiket och skrev fram tills nu.

20130906-192619.jpg
Nu kan jag åka hem utan skrivkramp eller författarångest. Jag kan njuta av Matheo och Gustav till hundra procent utan den där underliggande ”jag-måste-skriva-stressen”. Det är så JÄVLA SKÖNT!

Jag blev så glad när jag skrivit färdigt boken att jag höll på att spricka av glädje. Vem kunde jag dela denna glädje med?! Jag vände mig till damen som satt bredvid och så log jag fånigt utan att säga något. Hon log förvånat tillbaka. Och sen pep jag lyckligt: Jag har skrivit färdig min BOK!” Hon sken upp med tekoppen i hand och sa ”Grattis!”.

Hon gav mig lillfingret och då var jag, galningen, inte sen med att ta hela handen. Jag frågade henne om jag fick en kram (!) fråga mig inte varför. Hon sa nej. Men det kunde varken hämma min lycka eller entusiasm så jag frågade om jag fick ge henne min bok Härskarteknik istället. Hon sa ”Ja” På villkoret att jag får den signerad. Det kändes som en verbal kram så jag signerade den, gav den och sen sa jag trotsigt ”Puss!” och gick därifrån. Hon log lite snörpigt men ändå välvilligt. Gud vad jag är glad! Så glad att Fucking Åmål hissen förtjänar en salut!

20130906-194157.jpg 20130906-194206.jpg

/Elaine, vettetusan hur man ger en hiss en salut, men bra kändes det.

Bloggvännerna har ordet

28 svar till “Jag fick ett barn på Bromma flygplats…”


 1. Lena skriver:

  Grattis till färdigställandet av boken! Grymt bra

 2. Ida skriver:

  Vad fantastiskt roligt att läsa Elaine, grattis! 🙂
  Vet inte heller hur man gör en hiss salut, men skulle tro att den ser ut precis som du gjorde!
  Följer dig på bloggen och på Instagram och tycker att du är en fantastisk kvinna.
  Trevligt helg! Kram, från Ida som skulle tackat ja till en kram och delad glädje på Bromma 🙂

 3. Angie - den musikälskande studenten med längtan efter kärlek skriver:

  Grattis Elaine!

 4. Ellen skriver:

  Haha jag ÄLSKAR sånna här inlägg. Du är gaaalen! 😀 Grattis till boken, av mig hade du iallafall fått en kram!

 5. HB skriver:

  Hihi gratulerer! God helg!:)

 6. Josefine skriver:

  Grattis! Och en stor kram över internet!

 7. Julie skriver:

  Parabens, gata! Vc e sua familia linda merece tudo de bom! Vc é top! bj

 8. Anita skriver:

  Härligt Elaine!! 😀

 9. EllinorO skriver:

  Hurra Hurra Hurra!
  Grattis till boken!
  Bra jobbat!

 10. Grattis grattis! Vad härlig du är!
  Men vilken trist dam, jag hade givit dig en jääääättekram!

 11. Haha.. Tokfia! 😉 Grattis, så skönt att bara kunna gå hem och njuta av familjen ikväll! Härligt! 😀

 12. Ida skriver:

  Haha så go! Grattis och tack för du bjuder upp till skratt 🙂

 13. esterii skriver:

  Åhh, grattis till bokafödandet.. En dröm jag alltid haft, att se min bok födas.. Grattis..

 14. Linn skriver:

  Du er så bra!! Du aner ikke hvor glad jeg blir av bloggen din. Grattis med ferdigskrevet bok:):)

 15. Elina skriver:

  Fasen vad bra Elaine! Weheyyyy!!! Stort grattis! Bra kämpat! Jag längtar tills boken kommer ut… kan inte vänta… Är det långt kvar?
  Kan inte du tipsa om bra böcker någon gång på bloggen? Och helst inte bara romaner eller deckare utan sådana självutvecklande, intressanta böcker. Vore toppen! Ha en superhelg och njut av bedriften med boken! Kram

 16. Julia - fotbollsspelande mäklarstudent skriver:

  Ååh hurra!!!! 🙂 du är grym!!!

 17. Maria skriver:

  Vad härligt för dig. Hoppas allt går bra framöver med.

  Snälla hjälp mig uppfylla min dröm och bygga mitt fadderbarn Joan och hennes familj i Uganda ett nytt hus. Dela detta på din blogg och stötta insamlingen: http://www.indiegogo.com/projects/build-joan-a-house/x/4563539

 18. f skriver:

  Åhhh vilket härligt inlägg. Jag skrattade högt om damen och var tvungen att läsa upp för min blivande fru. Imorgon gifter vi oss. Och detta inlägg var precis vad jag behövde läsa för att lugna min nervositet. Tack.

 19. H skriver:

  Grattis Elaine, jag skulle inte ha tackat nej till en kram i alla fall 🙂
  hoppas att det blir en till bebis i år.

 20. Sanna skriver:

  Åh vad roligt elaine 🙂 måste vara en underbar känsla ! Du är grym. Hade jag varit tanten så hade vi haft ett stort kramkalas 🙂

 21. Lisa skriver:

  Gratulerar till boken, konstig tant som inte ville ha en kram.
  Skulle vara roligt att höra vad du tycker om Göran Häggs uttalande i morse. Ni har ju retorik gemensamt.

 22. K. skriver:

  Grattis fina! 🙂

 23. Anna skriver:

  Grattis!! Du är så härlig. Din blogg alltså. Bäst är den!

 24. rockpaperscissorlizardspock skriver:

  Grattis! Sitter själv och skriver och ja, det är fan som att klämma ut en bebis (fast roligare mtp gör inte riktigt SÅ ont). Hoppas så på att bebis nr två kommer snart för dig (kan relatera rätt bra till den avd också).

  gillar dig hörru, skönböna 🙂

 25. Kajsa skriver:

  Grattis till boken!! 🙂 Vart är den fina kjolen ifrån? 🙂

 26. Pauline skriver:

  GRATTIS Elaine! Jag skulle inte tveka på att krama dig om det var jag som satt där.Njut nu av lättnaden och friheten!

Lämna en kommentar