Myser över Bellas och Odds bröllop


Bella och Odds blogg är ett myller av fina minnen som känns så längesen nu. Det var så härligt att få hänga med deras närmsta dagen innan. Nåt som var mindre mysigt var att det var en kräftskiva. Jag tror inte att ni vet om det men jag har insekts- och skaldjursfobi. Det är riktigt illa.

Men det gick bra. Odd höll på att garva läppen av sig medan jag höll ögonen på lampor och annat som var långt ifrån synfältet nära kräftorna. Det är ovanligt att tärnor får vara så fina som jag tycker att vi fick vara. Så härliga klänningar.

Men finast av alla var såklart Odd och Bella.

Snart firar Gustav och jag vår andra bröllopsdag. Jag tror att det är pappersbröllop då. För er som är nya så kan ni se min bröllopsyra från dagen Gustav friade tills dagen då kyrkklockorna slog. Allt ser ni under kategorin Bridezilla.

Kolla vad taggad Bella är för att fånga brudbuketten. Gick inge vidare men två år senare fick hon sin prins.

Jag vet att precis alla säger det, men det var helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Myser över Bellas och Odds bröllop”


 1. Tänk att jag har fått följa med dig i nästan två år med andra ord! Började läsa bloggen kort innan ni skulle gifta er och har hängt med sen dess 🙂

 2. Maria skriver:

  Så otroligt fina bilder. Både från Bellas och ditt och Gustavs bröllop <3

 3. Bilderna från ert bröllop är så galet vackra!

 4. Nathalie skriver:

  skulle inte angelica också varit tärna? tycker också att ni var helt sjukt fina!!

 5. Sandra skriver:

  får ju nästan tårar så fina ni var. Men undrar, skulle inte Angelica också vara brud tärna? Har för mig jag läst det här i sin blogg också.

 6. Sandra skriver:

  får ju nästan tårar så fina ni var. Men undrar, skulle inte Angelica också vara brud tärna? Har för mig jag läst det här i din blogg också.

 7. amanda skriver:

  gud elaine, du var verkligen den vackraste bruden jag någonsin sett. så otroligt övermänskligt vacker. blir tårögd av bilderna!

Lämna en kommentar