”Gode Gud, låt mig få bröst! Amen.”


Godmorgon gott folk! Idag ska jag få vara retoriker, jag ska föreläsa för 200 revisorer, admin och annat gött folk om modern retorik. Jag ser fram emot det. Efter det ska jag träna med David. Jag har gett mig fan på att kunna göra 2 chins och sen ska jag skriva resten av eftermiddagen kvällen. Dagens business outfit är byxorna från Rodebjer och en fågeltopp från Mayla.

20130822-083017.jpg

Bloggen bjuder på en massa skoj idag. Vi kommer åka tillbaka till 1994 då jag var en trettonårig ranglig tjej som bara längtade efter att få bröst och mens. Puberteten verkar komma senare för oss långa brudar, det var väldigt frustrerande då. Jag köpte en bh trots att jag inte behövde den. Lindex i Skärholmen centrum. Jag kände mig som en kvinna när jag prövade den, gick rakryggad från Lindex som om jag hade levt mycket länge och var väldigt livserfaren. Jag visste ju saker. Kvinnosaker.

20130822-083026.jpg

Jag bad till Gud att jag skulle få bröst. ”Gode Gud låt mig få bröst! Amen.” Man kan säga att jag fick svar och med besked. 75 GG var min storlek en lång tid. Halleluja! Eller? Nja, riktigt så stora ville jag inte ha, men huvudsaken var att de var där.

20130822-083034.jpg

Så idag kommer bloggen vara i året 1994, Spice girls, små Kalle Anka t-shirts, fruit of the loom tröjor och Jacob Lovén – som jag var kär i honom.

/Elaine, gasar iväg till konferenshotellet Aronsborg.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “”Gode Gud, låt mig få bröst! Amen.””


 1. Sanna skriver:

  Åh jag minns ett bröstminne som fortfarande får mig att skratta som en idiot .
  I 7:an hade jag på mig en tunn tröja där det stod 65.
  Helt plötsligt kommer en kille fram till mig och säger att min 6:a är större än min 5:a jag kopplade inte riktigt utan bara sa JAHA? Sen när han hade gått så gick jag hem och sa till mamma ; det är nog dags att börja använda bh . Så där och då köpte jag min första snobbenbh. 70A. Haha 😉

 2. Ser fram emot det!
  Och jag ääälskar din topp och din outfit. Du klär dig jämt så stiligt 🙂

 3. patricia skriver:

  Hej snygga du! 😉 Jag har fråga angående bröst eftersom du nämnde din storlek i detta inlägg undrar jag när du gick ner i vikt hur påverkade det dina bröst på formen? Jag vill själv gå ner i vikt men är lite orolig över formen som sagt. Du har ju fått en jätte fin kropp efter viktminskning. Pssst du var snygg innan mä. 🙂

 4. Jag är 27 och har fortfarande inga bröst. På högstadiet var jag dessutom kort och hade glasögon. Ser fram emot ditt inlägg och se hur du tacklade din önskan. Själv spelade jag så mycket fotboll att jag inte hann tänka på om jag ens hade kompisar eller inte. Men fotbollen, den hade jag, den var det bästa jag visste.

 5. Du är nog bloggvärldens mest personliga! Det gillar vi 🙂

 6. Elaine! Din stil. Den går från klarhet till klarhet. Du är så inspirerande och fin. Puss på dig.

  • Jag vet inte om det där lät nedvärderande på samma gång som det var en komplimang. Blev lite nojig. Tycker du är fin. Det va de jag ville ha sagt. Och att jag tycker det skett en förändring i din stil. Och att jag nu gillar din stil bättre. Vilket ju är en smaksak. Men sådan är min smak.

   Fin är du hur som helst. På insidan och utsidan. Med eller utan kläder i min smak.

   Nu slutar jag förklara mig. Så farligt är det väl inte att bli missförstådd heller 😉

   PUSS!

 7. Ema skriver:

  Håller med föregående person.

  Från och med nu vill vi aldrig läsa saker i stil med ”Jag är inte så duktig på stil eller hur jag klär mig”. Tycker du verkligen fått till det med alla outfits på sistonde. Kram!

 8. Emma skriver:

  Hahaha skojar du?! Jag bad också till Gud, jag lovade att om jag bara fick bröst som syntes även om jag inte hade BH på mig (hade med andra ord inte några bröst alls) skulle jag vara tacksam för resten av mitt liv. Nu sitter jag här med 70F och kan känna att Gud överdrev en aning kanske… När alla mina vänner fick bröst blev jag helt galet avundsjuk och tvingade min mamma att vi skulle åka och köpa en BH till mig också. 65AA. Då blev jag fly förbannad när hon skrattandes betalade den och kallade mig lill-tuttis. Idag hade jag också skrattat åt mig själv. Till sommaren lyckades jag efter mycket tjat få en push-up bikini, när jag fick den sa hon att hade jag haft ens en aning större bröst skulle hon aldrig ha köpt den till mig, att en sån bikini skulle egentligen inte en 13åring ha, men att hon förstod att det kanske inte var så kul känna sig som ett barn bredvid sina huvudet längre och klart mer utvecklade kompisar.

Lämna en kommentar