Kristdemokraternas dag idag


20130629-144511.jpg

Idag börjar Almedalsveckan och det är kristdemokraterna som har den första dagen. Bloggen kommer, som vid varje Almedalsvecka och valår, gå över till att bli en retorikblogg med fokus på politikerna. Sen kommer en analys av varje tal och betygsättning finnas på Retorikbloggen. Ni hittar den här. Det kommer vara mingelmarathon, retorikträning av kunder som är här och analyser av talen förstås.

Ni är en del journalister och PR-folk som brukar kika in hör just under Almedalsveckan – välkomna tillbaka. Och ni som alltid är här med spyr på politik – kom tillbaka om en vecka! Neeeej, stanna kvar. Det blir kul ändå!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Kristdemokraternas dag idag”


  1. mood skriver:

    Alltså. Jag googlade mulatt hår på google för att få lite information om hur man ska sköta det (jag är mixad) och då kom jag in på ett inlägg du skrivit om Jimmie Åkesson. Du sa typ så här: Erkänn Jimmie att du har haft sexdrömmar om en snygg mulatt typ Beyonce etc. Alltså. Hur kan du förminska oss på det sättet? Förminska oss till enbart utseendet. Och nej, jag är ej ute efter ”fight” utan jag blev bara så paff och vill ha en bra förklaring.

  2. J skriver:

    Elaine- Gidlund är sommarpratare idag…

Lämna en kommentar