Matheo dansar till Single ladies


Vi hade ett litet disco hemma igår. Matheo har verkligen moves och gillar mammas musik. Matheo och Gustav stod och dansade massor igår. Så kul att se.

Idag ska jag gå till Deshimona för att fixa håret. Jag ska vara med i Nyhetsmorgon imorgon och så drar vi till Gotland vid lunch. Det är mycket som händer i Almedalen. Jag har blivit intervjuad av diverse medier om partiledarnas retorik. Väldigt kul!

Ryggen är fortfarande knas. Squat challenge tar SÅ lång tid för jag får verkligen inte slarva nu när jag har så ont. Perfekta squats ska det vara.

Hur mår ni? Har ni semester eller sommarlov kanske?

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Matheo dansar till Single ladies”


 1. Erika skriver:

  Så söt <3

 2. Emma skriver:

  Haha! vad söt han är

  På väg till jobbet. Segt att plugga hela året och sen jobba hela sommaren men vad ska man göra… Glad att jag har ett sommarjobb iaf!

 3. Maline skriver:

  Så gullig han är! Har du sett det här youtube-klippet på en annan liten bebis som också diggar Single Ladies? http://www.youtube.com/watch?v=SfPjz8zZikM

 4. Emelie skriver:

  Elaine!

  Jag vill haka på och ”squata”! Har googlat och hittar bara upplägg med squats. Att lägga till 10 armhävningar till varje 25 squat klarar jag nog själv Men jag tyckte att det lät bra med att lägga till planka också, hur mycket tid har du lagt till per dag?

  Om du redan har lagt ut detta men jag har missat detta, kanske du bara kan lägga ut en länk?

  Hoppas ryggen fixar sig!

  Tack på förhand!

  /Emelie

  • Cissi - dansande vagabondsingel som njuter av solens varma strålar skriver:

   Jag tror det blir ca 5 sek ökning av plankan varje dag. Jag räknade och skrev upp intervallerna i söndags för jag började min squat challenge i måndags. Det tar kanske 5 min nu i början, men räknar med att det kommer ta ca 20 min mot slutet.
   Vad säger ni andra som kör squat challenge 2, stämmer det på ett ungefär?

   Elaine: Jag har haft problem med ryggen under våren och jag vågar inte köra ”fristående” squats än för jag vill bli starkare i bålen först, men jag kör med ett sånt där trx-band som gör att ryggen lättare ”hålls på plats”, benen jobbar ju lika mycket (om man inte börjar dra och fuska med armarna förstås). Det funkar för mig i alla fall. Testa du också. Och var extra noga med att stretcha ut rumpa och baksida lår. Men du kanske redan har fått ett stretch-schema av din kiropraktor? Det fick nämligen jag – totalt träningsförbud i några veckor och bara stretcha Försiktigt…
   Lycka till med ryggen!
   Kram C

 5. Sarah skriver:

  Han är så galet söt=)
  Jag såg dina klipp på instagram igår kväll och visade min sambo. Vi skrattade så tårarna sprutade. Vi satt även och drömde om att vår lilla kille på 4,5 månad skall få samma intresse för musik och dans!

  Tack för en helt grymt bra blogg!!! Du inspirerar Elaine!

  /Bloggvännen Sarah

 6. Therese W skriver:

  Underbar pojke du har!

 7. Så otroligt söt han är när han dansar genom att lyfta på benet 😀

 8. Jag försökte häromdagen få min skrutta att dansa till Single Ladies men hon smådiggade mest. Först när jag satte igång Sean Banan kom dansandet igång till hennes mors stora förtret :-/

Lämna en kommentar