Det var en regnig dag i New York


20130429-134955.jpg

Så vi låg och drog oss rätt länge innan vi mötte upp Stefan för en brunch. Vi gick till Roebeling tea room, mycket bra mat där och öppet på en måndag runt lunch. Vi snackade lägenheter och föreläsningen som jag ska hålla ikväll hos svenska handelskammaren här i New York. Stefan frågade om jag var nervös över att föreläsa på engelska. Svaret? Nej. Min engelska är inte perfekt, långt ifrån. Men jag tröstar mig med att Sveriges bäst betalade – och internationellt erkände föreläsare Hans Rosling har ganska knackig engelska. En föreläsning ska innehålla så mycket, fläckfri engelska är inte ett krav.

20130429-135802.jpg20130429-135816.jpg

Nåt helt annat. Tänk om vi lämnar New York som ägare till en lägenhet här i Williamsburg? Det vore nåt!

/Elaine, ger sig ut i regnet för en manikyr runt hörnet. Allt finns just runt hörnet.❤

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Det var en regnig dag i New York”


 1. Towe skriver:

  Visst är det nice och området kring Williamsburg är riktigt fint, likaså Brooklyn Heights. Det var en av anledningarna till att jag och min man gifte oss i Brooklyn Heights. Lovin’ it! kram towe.

 2. Så himla coolt om ni köper en lägenhet i NYC jaaa! Och du, föreläsningen kommer gå galant – jag tror på dig 🙂 kram!

 3. Nikki skriver:

  Matheo är ju bara för söt!!

  Ps, jag har en urgullig liten bebis-Lisa här hemma, det tråkiga är bara att hennes pappa inte tillåter dejting förrens hon gått i pension 😉 haha

 4. C skriver:

  Vad kul det hade varit! För er alltså:-)

  Drömmar är till för att gå i uppfyllelse!

Lämna en kommentar