Almedalsveckan och Retorikakuten


Som många av er redan vet så tar vi på Snacka Snyggt med oss Retorikakuten till Visby och Almedalsveckan! Det ska bli så kul att retorikträna folk på plats. Almedalen är ju en vecka av seminarier och tal – bra och mindre bra seminarier/tal. Därför kom vi på att det behövdes en resurs till alla dessa seminarieledare – En Retorikakut helt enkelt. Vi är ett gäng retorikkonsulter som man kommer kunna anlita för att träna kommunikationsmusklerna. Och det bästa seminariet under Almedalen kommer att vinna pris, där sitter bland annat jag i juryn. Hela Gotland.se skriver om tävlingen här. Jag måste säga att jag är väldigt förtjust i vår nya logga. Det är Andreas Jonsson som har formgett den.

Ska din arbetsplats vara i Almedalen i år och vill ni få retorikträning innan och/eller på plats. Ring Retorikakuten redan nu och säkra din tid:

0762-143216

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar