Nytt samarbete med Per Schlingmann!


Nu när Per har slutat hos Moderaterna så kan vi glatt presentera vårt samarbete. Arkitekten bakom De nya Moderaterna delar med sig sina knep. Jag har länge varit impad av Pers förmåga att förändra ett varumärke och få det att gå hem hos svenska folket. Den tekniken tillsammans modern retorik blir ett seminarium du inte vill missa. Kanske kan vara något för din arbetsplats? Behöver ni förändring och effektiv kommunikation så är det här helt rätt för er.

För bokning och förfrågningar, kontakta lili@assefa.se

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Nytt samarbete med Per Schlingmann!”


 1. Ninni skriver:

  Intressant samarbete Elaine! Grattis och lycka till.

 2. M skriver:

  Hej Elaine!
  Jag vill presentera denna ide för min chef och undrar var denna information finns. Jag har länge försökt få Försäkringskassan att anlita dig som föreläsare på vår personaldag, men det har krockat med annat. Kan du maila mig information som jag kan lägga fram till min chef?

 3. M skriver:

  Vad roligt! Stort grattis!

 4. M- mamma till finaste T skriver:

  Nu har jag mailat detta till min chef, hoppas jag får äran att lyssna på dig i oktober!

Lämna en kommentar