Dagens business outfit


20130424-142732.jpg

❤Mayla från topp till tå❤

Bloggvännerna har ordet

23 svar till “Dagens business outfit”


 1. Vickan-honsomtarnyatag2013 skriver:

  Lika vacker som en gudinna! Klär i så mkt men detta är verkligen snyggt.

 2. Maja skriver:

  Var inne där idag. Älskar allt men inte riktigt min prisklass. Än. Älskar alla plagg, helt ljuvliga och underbart material!

 3. Den djurtokige H skriver:

  Såg bilderna på dig i frukostinlägget och tänkte – ”Jädrans vilka snygga ben hon har! Klart hon har, hon kör ju squat-challenge och har jobbat för de snygga benen.” SEN istället för att gå vidare med ledsna mungipor över att jag inte kan/orkar så gjorde jag squat-challenge dag 1 🙂 Jag är så extremt nöjd att jag gick från positiv tanke om någon annan till handling, istället för positiv tanke om någon annan till negativ tanke om mig själv.

  Tack för inspirationen!

 4. Nästan lite Oliva Pope på dem kläderna 🙂

 5. Babbsan skriver:

  Riktigt snygg och sexig 😉

 6. Elin skriver:

  Smashing! 😀

 7. Hej Elaine,

  Jag undrar om du skulle kunna skriva ner några tankar kring prestationsångest? Jag lider av det och mår jättedåligt när jag inte når upp till den nivån jag tycker jag borde ligga på.Jag pluggar nu och då kan jag till viss del tycka att ett uns av prestationsångest kan vara bra men det är så otroligt jobbigt när det ”slår över”.. Skulle vara skönt att höra någon annans tankar kring det.
  Kram

 8. Emma- demivegetarian som älskar historia och nakenbad skriver:

  Sjukt snygg!!!

 9. Annika skriver:

  Vad vacker du är Elaine! Har löst din blogg i ett halvår nu och det är ett måste varje dag! Jag undrar om du kan ge mig ett tips? Jag har nämligen sökt många sommarjobb och har fått möjlighet om anställning på tre av dem. Jag har redan tackat nej till ett och tyckte då att det var jobbigt samtal att behöva gå igenom. Jag träffade nyss min potentiella arbetsgivare inför sommaren som muntligen lovade mig jobbet men vill ses på fredag för att skriva avtal. Nu till dilemmat. Jag har en intervju imorgon till ett annat jobb som jag verkligen vill ha. Hur ska jag hantera den möjliga situationen att jag måste kontakta den arbetsgivaren, som redan lovat mig jobb, för att tacka nej? Får jag göra så?

  Tack för en fantastisk blogg! Du har hjälpt mig att förstå att jag ska vara tacksam och att det alltid finns något bra med alla situationer.

 10. Annika skriver:

  Vad vacker du är Elaine, du ser ut som en drottning! Jag undrar om du kan ge mig ett tips? Jag har nämligen sökt många sommarjobb och har fått möjlighet om anställning på tre av dem. Jag har redan tackat nej till ett och tyckte då att det var jobbigt samtal att behöva gå igenom. Jag träffade nyss min potentiella arbetsgivare inför sommaren som muntligen lovade mig jobbet men vill ses på fredag för att skriva avtal. Nu till dilemmat. Jag har en intervju imorgon till ett annat jobb som jag verkligen vill ha. Hur ska jag hantera den möjliga situationen att jag måste kontakta den arbetsgivaren, som redan lovat mig jobb, för att tacka nej? Får jag göra så?

  Tack för en fantastisk blogg! Du har hjälpt mig att förstå att jag ska vara tacksam och att det alltid finns något bra med alla situationer.

 11. Annika skriver:

  Nej.. Nu kom min kommentar två gånger ju…

 12. Tessie - Tjejen som flytta till Belgien för kärleken skriver:

  Wow vad snygg du är! Jag älskar ditt hår! Du är så sjukt kvinnlig och sexig! Jättefina kläder. Värt varenda krona! Hejja dig! Ha en dunderbra dag. Kramar Tessei

 13. Jessica skriver:

  Riktigt snygg outfit!!!

 14. Jenny skriver:

  Snygg snygg snygg!

 15. WOW!! Vacker och riktigt classy!

 16. Frida skriver:

  Jag måste bara få fråga om det är din lillebror eller släkting som är med på Halv åtta hos mig ikväll? Ni är så himla lika 🙂

 17. K skriver:

  Nu fick du verkligen till det! Det här är vad
  jag kallar en power woman! Du är så otroligt snygg i kjol 😀

 18. Gabbi skriver:

  Så snyggt! såå snyggt! sen vart håret jättebra också! jag var skeptisk när du skulle ta bort afrot (som jag älskaar) men det där var minst lika snyggt!
  hoppas du hade en jätte bra dag!

 19. jes skriver:

  De där kläderna passade dig perfekt, vad vacker du är 🙂 På både in och utsidan! Kram jes

 20. Sanna skriver:

  Du är ju så himla snygg!!

Lämna en kommentar