Jag tror att jag fick mitt första grå hårstrå.


20130331-180316.jpg20130331-180326.jpg
Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Jag tror att jag fick mitt första grå hårstrå.”


 1. Veronica skriver:

  Jag tyckte i och för att det lät härligt, och då är jag bara 22!

 2. Samantha skriver:

  Förstår inte.. Är du för fin för en kryss?! Lät mkt nice o det ÄR det på kryssningar! Slår vad om att du inte blandat dej med pöbeln och ens VARIT PÅ EN KRYSSNING, utan har en uppfattning om kryssningar ändå… Eller?!?!

  • Elaine skriver:

   Samantha, vad kul att du gillar kryssningar? Jag har varit på massor av kryssningar och jag HATAR dom. Jag är inte för fiiiiiiin, jag tycker att jag är för ung. Men det är min åsikt. Sen om du tycker att det är toppen på Vikingline så dömer jag inte dig, det är bara inget för mig. Vad avslappnad i att vi tycker olika och döm inte ut mig som en snobb bara för att jag inte gillar det du gillar. Usch vad ditt inlägg gjorde mig irriterad. Jag dömer inte ut Daniela för att hon gillar kryssningar, däremot dömer jag ut kryssningar. Skillnad på sak och person. Den skillnaden gör inte du. Du dömer mig (person) för att jag inte gillar din sak (kryssningar).

 3. samanta skriver:

  ha ha , ja det är riktigt;)det var väl dumt gjort av dej att åka på så många kryssningar om du hatar dem….

  • Elaine skriver:

   Tyvärr så kommer det ibland med jobbet som föreläsningar. Men då är det ju jobb, så det är ok. Men jag skulle aldrig göra det för nöjes skull. 🙂

 4. […] övertyga en utan mest låta en veta att man är en lägre varelse som inte tycker som dom.” Det kan vara alltifrån att klassas som en snobb för att man inte gillar kryssningar till att inte vara kristen ”på riktigt” för att man inte tillber Jesus. När sånna […]

Lämna en kommentar