Vilken skön dag!


20130129-165302.jpg
Social stimulans är så viktigt för mig. Teresa och jag träffades och pratade i mun på varandra i två timmar. Det var SÅ skönt! Herregud vad jag kan bli lycklig av folk som pratar lika mycket som jag (kan bli galen också).
20130129-165521.jpg
Sen träffade jag upp Crille och åt Munch (middag/lunch, borde finnas som ord) ihop på NK. Sen köpte jag tre par Acnejeans i ”min” modell Skin. Så skönt att ha fyllt jeansförrådet!
20130129-165755.jpg
Nu ska Matheo och jag hem. Det ska lagas mat och sen ska jag träna på mitt älskade gym Sats. Helvete vad mycket bättre det är än hotellgymmen! 🙂

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Vilken skön dag!”


  1. Alexandra skriver:

    Vilken är ”din” modell? 🙂 Behöver jeanstips! 😀

  2. Hanna skriver:

    Samma fråga: vilken är din modell?

  3. Åååh, ge mig lite av din gudomliga energi Elaine!! Jag skulle verkligen behöva den just nu. Är på praktik häruppe i Sthlm och känner mig allt annat än inspirerad efter knappt 1,5 vecka här, jag som trodde det skulle bli så spännande och bra! Nu saknar jag bara de gamla rutinerna, speciellt träningen och tror jag går nuts snart om jag inte får till det med ett gym snarast! Var det inte du som snackade om gym-dejting?? Det hade fasen varit något för mig nu kan jag säga, både det sociala men också att kötta vikter! Give me säger jag bara! /J

Lämna en kommentar