Sista chansen för att köpa Vera Wang – brudklänning


Denna klänning köptes för 38.000 kronor. Nu säljer jag den för pangpriset 20.000 kronor. Kruxet är att ni bara har en vecka på er att köpa den. För Stefan ska ta med den till New York där det finns massor av köpare som säkert vill ha den för 28.000 som jag ska sälja den för där. Det är inte lika vanligt i Sverige att köpa en begagnad brudklänning för 28.000 lax, men i USA är det inte konstigt alls när det är en Vera Wang!

Klänningen är i storlek 38/40 och passar både kurviga och smala.

Stefan tar med sig klänningen till New York måndagen den 4/2. Under förutsättning att dess rätta ägare inte finns här i Sverige. Om du känner att den där Vera Wang är min, MIN! Så mejla mig på elaine@snackasnyggt.se Jag kör inget högsta bud utan det är först till kvarn som gäller!

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Sista chansen för att köpa Vera Wang – brudklänning”


 1. Linnea - chefande tvåbarnsmamma som ska bli stark och lära sig snacka snyggt 2013 skriver:

  Wow, vad vackra ni är! Så mycket kärlek! 🙂

 2. Malin - Resetoka och vinnarskalle skriver:

  Superfin klänning! Men jag är redan gift 🙂 Jag köpte min brudklänning på tradera för 360:- inkl frakt 🙂 Sedan sålde jag den för lite över 500-lappen. Men den var definitivt ingen Vera Wang och inte lika fin som din, men ett riktigt bra kap för ett lyxigt budgetbröllop 😉

 3. Marie-Louise - Fångar dagen! skriver:

  Snygg! Synd att man redan är gift!! 😉

 4. Caroline // Med ett alldeles nybrustet hjärta skriver:

  Hej Elaine!
  Jag kör lite träning som du, satsar på hälsosamt liv! Jag måste få svar på om du kör situps? Om du gör det, anser du att dom är effektiva på din mage?
  Kram

 5. åh. synd att jag varken har storlek 38/40 eller har planerat att gifta mig snart.. 🙁

 6. Christina skriver:

  Jätte fina var ni på er underbara dag! Om du vill berätta,nyfiken varför du väljer att sälja den? Har det länge funnits en sådan tanke eller aa berätta gärna! Kram

 7. Hahahaha åh, vilka Elaine-iga outfits brudtärnorna hade! 🙂

 8. Ylva - juridikstuderande orkesternörd skriver:

  Kikar alltid på ”På spåret” med min pojkvän och han är rätt skarp när det gäller den typen av frågor som ställs där, men förra veckan gick han bet. Då slog jag honom med några ynka poäng just på grund av din brudklänning. Det var nämligen en bild på Vera Wang och de undrade vem detta var. Det hade jag aldrig klarat om jag inte läst din blogg, så tack för den vinsten! Den satt gött! 🙂

 9. Otroligt snygg klänning!! Synd att det är några år kvar innan jag och min sambo lär gifta oss..

 10. jo skriver:

  Så vackert bröllop! Wow!

 11. Gud va dyr klänning lol! Ser bra ut dock! Bröllop är det roligaste. Kan knappt vänta tills mina döttrar har sina bröllop 🙂

  haha jag tror din klänning kostade mer än mitt bröllop i Sydafrika med biljetterna ditt. Ifs hade min man fått betala brudavgift för mig så hade det kostat. Men i och med att pappa inte ville komma så blev det inget med det (Till alla manliga släktingars förtret!). Köpte ett litet enkelt hus till mamma istället.

Lämna en kommentar