Nytt år och nya business outfits


Det känns kul att faktiskt ha börja lägga ribban för mina business outfits. Det ska vara lite wow över kläderna jag har på mig när jag jobbar. Kläderna ska vara snälla, bekväma och göra mig snygg som tusan. Som när jag har en businisskjol så kan jag rocka till det lite genom att ha en i guld/glitter som den här jag hittade hos Zara. Då blir det business utan att vara för tråkigt eller tokigt – funky business.

Och den här klänningen är kanske inte wow, men den är snäll mot mina ben. Gosh vad mycket komplimanger ni ger mig för dom, tack snälla! Tänker aldrig på mina ben, men nu så blir jag ju alldeles glad över dom.

Jag vill vara en vacker framgångrik business kvinna med kvinnliga kläder. Jag är inte så mycket för avslöjande kläder, utan lämnar gärna saker och ting till fantasin. Som klänningen här ovan tycker jag är lite gränsfall eftersom den ser rätt kort ut på mina långa ben. Men tack vare att den är löst sittande så tycker jag att det går ändå.

Jag ska försöka få bloggen att få en naturlig del som också ska vara inspirera er att klä er lite funky for business eller studies om ni så vill. Skulle ni tycka det var kul?

 

Bloggvännerna har ordet

15 svar till “Nytt år och nya business outfits”


 1. Emelie skriver:

  Varför postar du samma bild inom loppet av en och samma vecka typ ?

 2. Jenny skriver:

  Jag har satt som ett av mina nyårsmål att våga klä mig snyggare på jobbet, så det vore riktigt roligt med mer av detta =)

 3. Lovisa skriver:

  Hej Elaine! Kan man maila dig om man har frågor om saker å ting som man inte vill ska synas här? 🙂

 4. Marie-Louise - Fångar dagen! skriver:

  Ja det skulle jag gilla! Försöker också hitta en funky kontorsstil. 🙂

 5. Elin skriver:

  Den där kjolen är verkligen apsnygg! Riktigt chic! Jag tycker du är så fin när du har figurnära kläder eftersom du har en så snygg och kvinlig kropp. Den röda klänningen är visserligen väldigt snygg men inte så business, tycker jag och den visar inte heller upp dina snygga kurvor. Jag tycker att Zara har många prisvärda lite roligare kontorsplgg, speciellt utomlands. Kram

 6. Sara Borg skriver:

  Ja, hurra! Jag är i stort behov av inspiration i samma stil. Jag är kvinna 30 + i en mansdominerad bransch där medelåldern är ca 50. Jag vill se stilig ut men utan att det ska se ut som att jag försöker vara snygg eller sexig. Kvinnlig är helt ok men inte vulgo.

  Privat trivs jag bäst i slitna jeans och converse, men det är inte ok i mitt jobb…

 7. Karolina skriver:

  Elaine! Herregud kvinna, vilka spektakulära ben du har! Så vacker!

 8. Idha skriver:

  Kjolen var jättefin! Ja, gärna lite businesskläder med twist!

 9. Jaa det vill jag gärna!! 🙂 Precis vad jag efterfrågade haha 🙂 Den glittriga kjolen är riktigt snygg på dig!

 10. Jenny skriver:

  Gärna mer sånt här. Jobbar också på kontor och försöker hitta en snygg jobbstil. 🙂 Kram

 11. Sanna skriver:

  Ja mer business funky tack! Måste klä mig business på jobbet och kämpar för att inte se tråkig ut. Tar tacksamt emot inspiration från dig:)

 12. Ja det är kul, du klär dig snyggt 🙂

 13. enmammablogg.com skriver:

  Hot mama! Vansinnigt snygg 🙂 Helt rätt, mer sådana kjolar åt folket!

 14. Andrea skriver:

  Suits har börjat igen och GOSH vad snygga business outfits de har, helt galet!

Lämna en kommentar